Kona fikk latterkrampe da elgen jaget ektemannen

Se den hysteriske videoen her.

– Jeg skratta så jeg holdt på å stryke med!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Trond Ivar Veskje gikk bortover Gamle Røislivegen på Lillehammer møtte han på en hindring som skulle vise seg å by på problemer.

Midt i veien stod det nemlig en elg og spiste på noen busker.

– Jeg pratet til den for å få den til å flytte på seg, men den bare så på meg og fortsatte med å spise, fortalte Veskje til GD.no, som først omtalte saken.

Se også denne: Full elg på ville veier raserte hus i Sverige

Fikk fullstendig latterkrampe

Mens han pratet til elgen, filmet han en liten mobilvideo og sendte til kona Ellen via snapchat. Kona gikk ut på trappa for å møte mannen, og satte raskt i gang med å filme, for der kom mannen løpende med elgen bak seg.

Hele seansen ble filmet, og kan sees øverst i denne saken.

– Det morsomme er at han sto og snakket med elgen, filmet og sa at det sikkert ikke var farlig og sendte det til meg. Så ser jeg han kommer flygende med elgen etter seg. Han hadde et visst forsprang, så jeg skratta så jeg holdt på å stryke med, fortalte Ellen Nordstrand Veskje til GD.

Se også: Her blir Marie (17) sparket i hodet av elgen

Kunne gått galt

Trond Ivar var bare 60-70 meter hjemmefra da elgen gikk til angrep, men med usnørte sko, var det vanskelig å holde seg på bena i svingen. Heldigvis kom en mann gående oppover veien og begynte å rope for å skremme elgen. Ekteparet tror det var det som fikk elgen til å snu.

Viltoppsynet er kontaktet angående den uredde elgen, og de har igjen kontaktet politiet, skriver GD.

VIDEO: Leif reddet livet til Olivia - så ble de samboere:

Personvernpolicy