Meny

Ari Behn om samlivsbruddet på «Skavlan»:

– Det var et panikkanfall. En følelse av å miste pusten. Som å dø

Om lag ett og et halvt år etter at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise gikk fra hverandre, snakker Behn om tiden etter bruddet.

– Det var trist at vi ikke fikk det til, sier han som gjest i talkshowet «Skavlan».

Ari Behn legger ikke skjul på at tiden etter skilsmissen har vært tøff.

– Det er en veldig spesiell tilstand hvor du vet at det går som det går. Slik jeg kjente det, var det et panikkanfall. En følelse av å miste pusten, hjerteattakk, sier Ari Behn til NRK, ifølge seher.no.

«Vi føler skyld»

Etter 14 års samliv kom kunngjøringen fra Slottet 5. august 2016:

«Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet», uttalte prinsesse Märtha Louise, og la til:

«Vi føler skyld fordi vi ikke lenger klarer å skape den trygge felles havnen barna våre fortjener. Men vi håper og tror at vi skal klare å holde fast på vennskapet gjennom det som nå ligger foran oss.»

– Enorm forandring

– Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, sa Ari Behn da han gjestet «Skavlan». Foto: NRK

I fredagens utgave av «Skavlan» i kveld er Ari Behn åpen om sin egen følelsesmessige reaksjon, og en tid preget av opp- og nedturer.

– Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, forteller 45-åringen.

Han har i tidligere omtalt sin nye livssituasjon slik:

– Det er en enorm forandring i livet mitt. Man kan sammenlikne det med et dødsfall. Jeg føler at jeg dør hver dag, sa han til Dagbladet Magasinet

I dag bor Ari Behn i Bærum hvor han er deltidspappa til døtrene Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Helse og livsstil
Populært