Ari Behn om samlivsbruddet på «Skavlan»:

– Det var et panikkanfall. En følelse av å miste pusten. Som å dø

Om lag ett og et halvt år etter at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise gikk fra hverandre, snakker Behn om tiden etter bruddet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var trist at vi ikke fikk det til, sier han som gjest i talkshowet «Skavlan».

Ari Behn legger ikke skjul på at tiden etter skilsmissen har vært tøff.

– Det er en veldig spesiell tilstand hvor du vet at det går som det går. Slik jeg kjente det, var det et panikkanfall. En følelse av å miste pusten, hjerteattakk, sier Ari Behn til NRK, ifølge seher.no.

«Vi føler skyld»

Etter 14 års samliv kom kunngjøringen fra Slottet 5. august 2016:

«Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet», uttalte prinsesse Märtha Louise, og la til:

«Vi føler skyld fordi vi ikke lenger klarer å skape den trygge felles havnen barna våre fortjener. Men vi håper og tror at vi skal klare å holde fast på vennskapet gjennom det som nå ligger foran oss.»

– Enorm forandring

– Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, sa Ari Behn da han gjestet «Skavlan». Foto: NRK
– Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, sa Ari Behn da han gjestet «Skavlan». Foto: NRK

I fredagens utgave av «Skavlan» i kveld er Ari Behn åpen om sin egen følelsesmessige reaksjon, og en tid preget av opp- og nedturer.

– Det føles jo som å dø, for det er jo et liv som er over og et nytt liv som må begynne, forteller 45-åringen.

Han har i tidligere omtalt sin nye livssituasjon slik:

– Det er en enorm forandring i livet mitt. Man kan sammenlikne det med et dødsfall. Jeg føler at jeg dør hver dag, sa han til Dagbladet Magasinet

I dag bor Ari Behn i Bærum hvor han er deltidspappa til døtrene Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Personvernpolicy