Meny

Amazon fjerner hårføner som ble flammekaster

Amerikansk kvinne skulle bare tørke håret med hårføner kjøpt online. Så skjøt flammene ut. Nå fjerner nettbutikken Amazon produktet fra sine nettsider.

Det kunne gått riktig ille for amerikanske Erika Shoolbred som mandag skulle bruke den nye hårføneren hun hadde bestilt fra nettbutikken Amazon. Hårføneren, av merket «Salon Grade Hair Dryer» fra produsent Oracorp, fungerte nemlig mer som en blåselampe enn en tradisjonell føner designet for å tørke hår med varm luft.

Det er CBS News som bringer den hårreisende historien om den flammekastende føneren som nær hadde kostet Erika Schoolbred håret.

– Få sekunder etter at jeg begynte å tørke håret, hørte jeg ulyder fra føneren. Så jeg slo den av og ventet et par sekunder før jeg slo den på igjen. Og da, ut fra intet, begynte den å skyte ut flammer, forteller Schoolbred til nyhetskanalen.

Les også:  – Nei, kokosolje og sitronjuice får ikke fargen tilbake i grått hår

Forsøk på å bruke av- og på-knappen førte bare til at flammene ble sterkere, og at føneren ble en blåselampe. Først da hun koplet hårføneren fra stikkontakten og dukket den i vann, fikk hun slukket flammene.

– Den røykla badet mitt og sørget for en fryktelig stank, forteller Schoolbred.

Amazon har nå bestemt seg for å fjerne produktet fra sin nettbutikk og har refundert kjøpet. Produsent Oracorp har så langt ikke svart på henvendelser fra den amerikanske kvinnen eller CBS News.

Les også:   Mannen tiner motoren med hårføner – kona lurer på om det er smart

Helse og livsstil
Populært