Meny

Trodde hun hjalp sin utkledde sønn til sengs

Halloween får millioner av mennesker verden over til å kle seg ut. Det kan av og til føre til forviklinger. Personen til høyre skulle vise seg IKKE å være Juliet sin sønn Stewart, men en mann ved navn Marc.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britisk kvinne trodde hun hjalp sin Halloween-utkledde sønn til sengs etter en fuktig kveld på byen. Neste morgen fikk de begge seg en stor overraskelse.

Halloween-feiringen får millioner av unge og gamle til å kle seg opp i skumle kostymer for å feste og samle godteri. Da er det kanskje ikke så rart at den gedigne utkledningsfesten av og til resulterer i forviklinger.

Det gjorde den i hvert fall for en familie i tettstedet Kingsley Common i Hampshire sør i England i helgen, skriver flere britiske medier.

– Han lignet såpass på sønnen min

Natt til søndag våknet 49 år gamle Juliet Jarvis av en voldsom romstering i huset i halv fem tiden. Som forventet var det hennes 30 år gamle sønn Stewart Kinsey som full, halvnaken og med hodeskallemaling i ansiktet kom hjem fra en fuktig fest på byen.

– Jeg fant ham liggende på omkledningsrommet under en dyne. Jeg ga ham en pute, og da han takket bet jeg meg merke i at det var spesielt høflig. Jeg syntes også det var litt rart at Stewarts bil ikke var på utsiden og at han kom hit så tidlig på morgenen for en blund på omkledningsrommet. Men han lignet såpass på sønnen min at det passerte, skriver Juliet Jarvis på Facebook der hun lattermild deler historien fra sist helg.

Les også: Politiet melder om Halloween-bråk over hele landet

– Det er en naken fyr ovenpå

Det skulle nemlig vise seg at det slett ikke var hennes utkledde sønn hun hadde innlosjert. Det store sjokket kom morgenen etter, da ektemannen møtte overnattingsgjesten og kunne fortelle Juliet følgende:

– Det er en naken fyr ovenpå. Og det er ikke Stewart.

Den fremmede gjesten var den 29 år gamle bilselgeren Marc Campfield - som også var ganske overrasket over tingenes tilstand og som ikke hadde noen formening om hvordan han hadde kommet seg til det øde huset rundt seks kilometer fra hans eget hjem. Han husket bare at han hadde tatt seg noen drinker, forteller Juliet.

Les også: Her sikrer du deg den «gode» Halloween-stemningen

– Må ta et par alvorsord med min mor

Marc ble etter hvert kjørt hjem av ektemannen - og ifølge The Sun tok alle tre forviklingen med stort smil og godt humør. Den eneste som ikke lo like godt av historien var den virkelige sønnen i huset.

– Jeg tror jeg må ta meg et par alvorsord med min mor. Hun kan tydeligvis fortsatt ikke kjenne meg igjen selv etter alle disse årene, sier Stewart Kinsey lurt til The Sun.

Les også: Englands mest hjemsøkte landsby forbereder seg på Halloween

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært