Meny

Beyonce-låtskriver fant bror etter 16 år

TILBAKEBLIKK: Diana og David vokste opp i en familie med syv søsken. David (i høyre hjørne) var eldst, mens Diana var mellomst. Foto: GoFundMe

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artisten og låtskriveren hadde gitt opp håpet om å se sin bror igjen. Så fant hun ham tilfeldigvis på en bussholdeplass i Los Angeles.

Amerikanske Diana Gordon (28) ble nylig gjenforent med broren sin David etter ikke å ha sett ham på 16 år.

SAVNET BROREN: Artist og låtskriver Diana Gordon hadde gitt opp håpet om noen gang å se broren igjen. Nå har hun endelig funnet ham. Foto: Christopher Smith/Invision/AP / NTB scanpix

Det var på vei hjem i Los Angeles i California hun så en hjemløs mann sittende på en kasse ved en bussholdeplass, og instinktivt kjente igjen broren sin.

– Hjertet mitt banket så hardt og tårene begynte å renne. Los Angeles har over 10 millioner innbyggere, så hvorfor har det seg at broren min sitter på en bussholdeplass bare noen kilometer fra der jeg bor? spør hun seg ifølge DailyMail, som først omtalte saken.

Diana jobber som musiker, og har blant annet skrevet sanger for selveste Beyoncé.

Les også: Hjemløs ba om penger – fikk jobb

– Kjente meg ikke igjen

Hun hadde gitt opp håpet om noen gang å se broren sin igjen, og sier at hun hadde godtatt at han var borte for alltid.

Da hun stoppet for å hilse på broren, husket han henne ikke, og Diana forteller at han trolig har fått en psykisk knekk etter mange år på gata.

– Han kjente meg ikke igjen som søsteren sin. Jo mer jeg snakket med ham, jo mer innså jeg at han har lidd på måter jeg ikke klarer å forstå. Minnene hans er fragmenterte og sjelen hans er knekt. Han har ikke hatt noe annet enn sine egne tanker å trøste seg med i alle disse årene og på grunn av det har han fått en slags psykisk knekk, sier Diana.

Les også: Sofia vant på skrapelodd – ga gevinsten til hjemløs mann

– Han er ikke alene

Hun håper allikevel å få broren tilbake også mentalt, og har satt ham i kontakt med deres to andre søstre over FaceTime. 

Hun har også vist ham mange gamle bilder av familien deres.

Diana er fast bestemt på å få broren tilbake på beina, og gjør alt hun kan for å hjelpe ham.

– Jeg vil gjøre alt i min makt for å se ham frisk. Han trenger en pause i livet sitt, for det har han aldri hatt, sier hun ifølge Daily Mail.

Diana har nå kontaktet sykehus, rådgivere, sosialarbeidere og venner for å planlegge neste kapittel i Davids liv. Hun har også gjennomført en pengeinnsamling på GoFundMe for å hjelpe broren.

Les også:  Hjemløs mann ofrer livet - redder kvinnen

 Nektet søsknene adgang til egen begravelse

Helse og livsstil
Populært