Er dette årets pappa?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Josh Marshall orket ikke høre sønnen omtale seg selv som monster - skaffet seg tatovering som matcher guttens arr.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sist søndag var det duket for farsdag i en rekke land rundt om på kloden, og utallige fedre ble gjort ekstra stas på med frokost på sengen og tegninger som ungene hadde laget til anledningen. Men det spørs om ikke Josh Marshall (28) i Kansas, USA, fikk en ekstra stor og fin morgengave fra sønnen Gabe.

Les også: – Jeg er den samme pappaen, sønnen og broren

I fjor fikk Gabriel (8) påvist kreft og måtte operere bort en stor svulst i hjernen. Men operasjonen etterlot seg et stort arr og for Gabe gikk det kraftig ut over selvtilliten. Han begynte å kalle seg monster og bel stadig mer tilbaketrukket.

– Som forelder gjør det vondt når barnet ditt føler at ingen liker dem. Han så på seg selv som et monster og tenkte at alle var redd for ham. Men det var jo ikke tilfelle, forteller moren Bethany Marshall til Buzzfeed.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Disse foreldrene får de lykkeligste barna

Josh bestemte seg for at han ville gjøre sønnens arr mindre skummelt og tok kontakt med en lokal tatovør for å ta en tatovering som skulle være en tro kopi av sønnens arr og sitte på nøyaktig samme sted. Og resultatet lot ifølge foreldrene ikke vente på seg.

– Han er tilbake til å være den han var før diagnosen. Han er tilbake til å være sitt klønete selv, morsom og kjærlig, forteller Josh.

Kampen mot kreft er ikke over for Gabe, men til KameraOne avslører åtteåringen litt sjenert at det føles bedre nå som faren hans har fått seg ny tatovering.

– Jeg føler meg ikke så ille lenger nå.

Les også: I Sverige er dette et uvanlig syn