Meny

Pappaens gest til stefaren rørte alle

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske Todd Bachman skulle gifte bort sin egen datter. I bryllupet rørte han alle da han henvendte seg til stefaren og sa: – Dette skal du også være med på.

Todd Bachman rørte alle da han skulle gifte bort sin egen datter i et bryllup i Lorain County, i den amerikanske delstaten Ohio.

På vei opp til alteret sammen med datteren Brittany stoppet han plutselig opp og tok armen til Brittanys stefar Todd Cendorsky som satt som vanlig gjest under selve seremonien.

– Dette skal du også være med på, sa Bachman til den tydelige rørte Cendorsky.

Og sammen giftet de bort sin datter og stedatter.

Ifølge flere medier skal Bachman og Cendorsky hatt en noe vanskelig forhold opp gjennom tiden. Eventuelle uoversenstemmelser ble imidlertid lagt helt til side på datterens store dag.

I et intervju med amerikanske Fox 8 News forklarer Bachman at gesten føltes helt naturlig.

– Det var ment som en takk for at han har vært der og stilt opp for min datter. Det føltes helt riktig at vi delte denne lykkelige stunden sammen.

Bildene fra bryllupet ble delt på Facebook 27. september. Siden den gang har de blitt delt flere hundre tusen ganger og likt over en million ganger.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus