Ereksjonsgelen Eroxon: Salget rett til topps etter lansering

Ble lansert i forrige uke, og er allerede et av de mest solgte produktene på Boots apoteks nettside.

Eroxon er den første lokalbehandlingen mot ereksjonssvikt tilgjengelig på det norske markedet.
Eroxon er den første lokalbehandlingen mot ereksjonssvikt tilgjengelig på det norske markedet. Foto: Navamedic
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Forrige måned kom den første reseptfrie lokalbehandlingen for ereksjonssvikt til Norge. Eroxon er en gel som påføres direkte på penishodet for å få ereksjon. Produktet er klinisk dokumentert, virker innen 10 minutter og selges på apotek.

I en pressemelding melder nå Boots apotek at Eroxon er det nest mest solgte produktet i Norge. Det gjelder selvvalgsvarer, ekskludert refusjonsvarer, og kun online, siden 12. februar 2024.

– Boots Apotek pre-lanserte Eroxon på Boots.no den 12. februar, og produktet har siden lanseringen vært et av de bestselgende produktene online, sier kommunikasjonssjef i Boots, Monica Børter Bekkhus i meldingen.

I Norge har det frem til nå kun eksistert produkter for erektil dysfunksjon i pilleform, og disse produktene har også toppet salgsstatistikken for online salg de siste årene. Dette henger nok sammen med at erektil dysfunksjon er en tilstand som for mange oppleves som tabubelagt, og diskret handel på Boots' nettside er derfor noe mange setter pris på.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har en målsetning om å gi kunden «bedre helse, hele livet», og vi har stor tro på at produktet vil gjøre det godt i markedet og forbedre livskvalitet for mange kunder, sier Bekkhus.

Karianne Femtehjell Olsen fra Navamedic, som distribuerer Eroxon i Norge, sier:

– Vi er fornøyde med både hvordan produktet har blitt tatt imot av apotekspersonell og salgsutviklingen så langt i markedet totalt sett. Svært mange menn opplever ereksjonssvikt gjennom livet, og for mange er det en høy terskel for å spørre om hjelp. Eroxon kan kjøpes uten å gå til lege, og er tilgjengelig i selvvalget hos apotek, uten resept.