Mulig farlig gryteskje tilbakekalles

En potensielt helseskadelig gryteskje tilbakekalles av produsenten Fiskars.

Fiskars Group trekker tilbake et parti Fiskars Functional Form gryteskjeer produsert etter 23. desember 2019. Skjeen inneholder PAA (primære aromatiske aminer) som overskrider den akseptable grensen. Når produktet er i kontakt med mat, kan dette utgjøre en mulig helserisiko. Foto: Fiskars / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Fiskars Group trekker tilbake et parti Fiskars Functional Form gryteskjeer produsert etter 23. desember 2019. Skjeen inneholder PAA (primære aromatiske aminer) som overskrider den akseptable grensen. Når produktet er i kontakt med mat, kan dette utgjøre en mulig helserisiko. Foto: Fiskars / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Skjeen inneholder høyere mengder av materialet PAA (primære aromatiske aminer) enn det som er tillatt, opplyser selskapet i en pressemelding.

Tilbakekallingen gjelder kun skjeer som er produsert etter 23. desember 2019.

Produsenten oppfordrer dem med spørsmål om tilbakekallingen til å kontakte deres kundeservice.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært