Thailandsk kvinne fortviler - brystene vokser ut av kontroll

Kvinnen har blitt helt handikappet etter de mystiske hevelsene. Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

De siste tre årene har brystene til thailandske Lamphrai Srinuan (46) vokst ut av kontroll. Nå bryter snart kroppen sammen under presset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er svært vanskelig for meg å sitte eller legge meg for å sove om nettene, sier Lamphrai Srinuan til lokale medier.

Livet til den thailandske kvinnen er snudd på hodet etter at brystene hennes for tre år siden begynte å vokse ukontrollert. I begynnelsen trodde hun det kun var midlertidige hevelser, men hevelsene fortsatte bare å vokse.

Da hun og ektemannen Bunleang omsider kom seg til sykehus, kunne legene ved Buddhachinaraj sykehuset i Phitsanulok ikke hjelpe henne. De fant ingen tumorer i brystene eller annet som kunne forklare de voldsomme hevelsene.

De store plagene har ført til at hun har blitt ufør med kroniske rygg, mage og nakkesmerter. Hun kan knapt bevege seg og gikk ut i media i et siste desperat forsøk for å få hjelp.

Hennes historie har allerede blitt omtalt i både britiske, tyske og nederlandske medier. Og det spekuleres i om hun har et alvorlig tilfelle av Gigantomasti, sykelig forstørrede bryster.