– Kreftdiagnosen var et jordskjelv for familien vår

– Hun ga aldri opp håpet, sier Jan Egeland om sin kone Anne Kristin Sydnes, som for to år siden døde av bukspyttkjertelkreft. Her sammen med deres datter Ane Sydnes Egeland. Foto: Mimsy Møller
– Hun ga aldri opp håpet, sier Jan Egeland om sin kone Anne Kristin Sydnes, som for to år siden døde av bukspyttkjertelkreft. Her sammen med deres datter Ane Sydnes Egeland. Foto: Mimsy Møller

Anne Kristin Sydnes (60) ble én av de mange kreftpasientene som hvert år får den knusende beskjeden: Det finnes ingen kur. Tilbake satt ektemannen Jan Egeland og døtrene og famlet etter svar.

Vinteren 2014. Anne Kristin Sydnes har akkurat kommet tilbake fra en reise i Sørøst-Asia med kollegaer i Nærings- og handelsdepartementet. Hjemme i Norge venter ektemannen Jan Egeland og deres to felles døtre, Ane og Heidi. Som tidligere utviklingsminister og utenlandssjef i Kirkens Nødhjelp, har Sydnes vært på mange utenlandsturer opp gjennom – men denne gangen føler hun at noe er galt. Hun er i dårlig form og tenker at hun kanskje kan ha pådratt seg gulsott. Hennes årvåkne fastlege mistenker noe annet og henviser henne til videre utredning. Et par uker før jul kommer sjokkbeskjeden: Anne Kristin har bukspyttkjertelkreft.

Les også: Hvordan skulle de forberede barnet sitt på at pappa kan dø? (Dagsavisen+)

– Et voldsomt sjokk

Det blir starten på en to år lang berg-og-dalbane for familien Sydnes Egeland.

– Det var et jordskjelv i vår familie å få den beskjeden. Det er en klisjé å si at dette er noe du tenker ikke vil ramme deg selv, men sånn er det faktisk, forteller eldstedatteren Ane Sydnes Egeland (29).

Dagsavisen møter henne og faren Jan Egeland på sistnevntes kontor i Flyktninghjelpens lokaler midt i Oslo sentrum. På veggen henger tett i tett med familiebilder og blinkskudd fra reiser verden rundt.

– Diagnosen kom over natten. Det var et voldsomt sjokk, sier han.

Her er Anne Kristin Sydnes og Jan Egeland på premieren av filmen «Tusen ganger god natt» på Colosseum kino i Oslo i oktober 2013. Et par uker før jul 2014 fikk Sydnes kreftdiagnosen. Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix
Her er Anne Kristin Sydnes og Jan Egeland på premieren av filmen «Tusen ganger god natt» på Colosseum kino i Oslo i oktober 2013. Et par uker før jul 2014 fikk Sydnes kreftdiagnosen. Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix

Kort tid etter kommer det andre sjokket: Legene har bare dårlige nyheter. Det finnes heller ingen støttegruppe å lene seg på. Via Google møter de en jungel av mer eller mindre utdaterte opplysninger. Svarene de finner, er alle nedslående. Det er ingen kur.

Les også: Den beste følelsen i livet

– Jeg hadde inntrykk av at kreft er kreft og kan sitte forskjellige steder i kroppen, men at det er samme sykdom. Det fant vi fort ut at ikke er tilfellet. Vi lærte at den kreften mamma hadde fått, var krefttypen med dårligst sjanse til å overleve, sier Ane Sydnes Egeland.

I dag overlever sju av ti nordmenn kreft, viser tall fra Kreftregisteret. Bak statistikken skjuler det seg imidlertid store forskjeller. Færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft, eller pankreaskreft som det også kalles. I 2017 fikk 808 personer denne diagnosen, mot 713 året før. Av disse døde 710.

Les også: Dette kan avsløre tegn på Alzheimer lenge før symptomene oppstår (Dagsavisen+)

Vil samle inn 45 millioner

Generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen forteller at bukspyttkjertelkreft ofte oppdages sent fordi symptomene er diffuse.

– I tillegg ligger svulsten så vanskelig til at kirurgi ofte ikke blir et alternativ, sier hun.

Ifølge Ryel er det mye som tyder på at det forskes for lite på denne krefttypen og at den lille forskningen som finnes, er underfinansiert.

– Opp gjennom årene har noen kreftformer fått tildelt mye midler, og har dermed hatt mulighet til å bygge seg opp solide forskningsmiljøer med gode resultater. Dette har en selvforsterkende effekt, sier hun.

Denne uka arrangerer Kreftforeningen aksjonsuken Krafttak mot kreft. Aksjonen starter i dag, og målet er å samle inn 45 millioner kroner som i år skal gå til å bygge opp forskningsmiljøer på de kreftområdene som henger etter.

– Her blir midlene øremerket kreftformer med lav overlevelse, og de unngår dermed konkurranse fra de andre «større» kreftformene og miljøene, sier Ryel.

Les også: Fastleger slo alarm: Alvorlige feil oppdaget i apotekleveranser (Dagsavisen+)

Startet egen organisasjon

Det forskes ikke nok på bukspyttkjertelkreft, ifølge generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen. Foto: Agnete Brun
Det forskes ikke nok på bukspyttkjertelkreft, ifølge generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen. Foto: Agnete Brun

Sommeren 2015. «Den gode sommeren», som Jan Egeland kaller den. Kona Anne Kristin er erklært kreftfri. Hun tilhører den vesle gruppen pankreas-pasienter som kan operere bort kreftsvulsten, og operasjonen har vært vellykket. Kreften er borte.

Men den kommer tilbake vinteren samme år, og denne gangen har den spredd seg.

Beskjeden fra legene er nådeløs: Vi kan forlenge livet med noen måneder ved bruk av cellegift. For øvrig har vi bare lindrende behandling å tilby.

– Det var en veldig fortvilelse både for henne og for oss. Vi følte oss maktesløse, sier Jan Egeland.

Men familien gir ikke opp. De søker verden rundt etter ny forskning og eksperimentell behandling, og ender opp med å stille seg på venteliste til to medisinske forsøk i Baltimore i USA.

– Bare et lite håp er nok til at du er villig til å ta store sprang, sier han.

Samtidig begynner Anne Kristin Sydnes å stille spørsmål. Hvorfor er det slik at bukspyttkjertelkreft får så lite oppmerksomhet? Mens hun får livsforlengende cellegiftbehandling på Ullevål sykehus, snakker hun med nabopasientene, legene, sykepleierne. Hun kommer i kontakt med en overlege i patologi som er minst like engasjert som henne selv. Sammen bestemmer de seg for å etablere interesseorganisasjonen Pancreaskreft Nettverk Norge (PKNN).

– Hun aksepterte ikke at det var så få som arbeidet for å endre det faktum at nesten ingen overlever en kreftform som rammer stadig flere, sier Jan Egeland.

Fra sykesengen deltar hun i telefonmøter og legger energien sin ned i å stable den vesle organisasjonen på beina. Stiftelsesmøtet til PKNN blir holdt i et auditorium på Rikshospitalet med rundt 70 fremmøtte. Nå, snaut tre år senere, har medlemstallet vokst til cirka 250 pasienter, pårørende, forskere og helsepersonell. Målet er å trekke bukspyttkjertelkreften ut av glemselen.

– Helsevesenet i Norge er fantastisk, og den omsorgen mamma fikk var enestående. Likevel fikk vi inntrykk av at det lenge har vært en slags resignasjon blant dem som arbeider med dette og i årevis har måttet fortelle folk at det ikke finnes noen kur, sier Ane Sydnes Egeland.

Les også reportasjen om Jon Michelet: En sjøens helt: Siste reis (Dagsavisen+)

Etterlyser øremerkede midler

Caroline Verbeke, overlege og professor, mener bukspyttkjertelkreft må løftes fram i bevisstheten til såvel politikere som vanlige folk. Foto: Universitetet i Oslo
Caroline Verbeke, overlege og professor, mener bukspyttkjertelkreft må løftes fram i bevisstheten til såvel politikere som vanlige folk. Foto: Universitetet i Oslo

Overlegen Anne Kristin Sydnes kom i kontakt med, heter Caroline Verbeke. Foruten legestillingen på Oslo universitetssykehus, er Verbeke professor ved Universitetet i Oslo og leder i PKNN. Verbeke har jobbet med pankreaskreft i flere forskjellige land de siste 20 årene og kjenner seg delvis igjen i familien Egelands beskrivelse av resignasjon blant helsepersonell.

– Tidligere har det nærmest vært en nihilistisk holdning blant legene hvor disse kreftpasientene omtrent har fått beskjed om at de bare kan dra hjem og dø. Slik er det ikke nå, men denne holdningen sitter igjen hos enkelte. Det må vi kjempe mot, sier Verbeke.

Ifølge Verbeke må bukspyttkjertelkreft løftes fram i bevisstheten til både leger og politikere, men også befolkningen generelt. I likhet med Ryel i Kreftforeningen peker hun på behovet for øremerkede forskningsmidler.

– Pankreaskreft er nummer fire på listen over kreftrelaterte dødsårsaker. Brystkreft er nummer fem. Alle kjenner til brystkreft, men få kjenner til pankreaskreft. Det lille forskningsmiljøet som finnes på pankreaskreft kan aldri konkurrere med for eksempel det store brystkreftforskningsfeltet. Vi er inne i en dal, og den kommer vi ikke ut av med mindre vi får målrettet hjelp.

Har du fått med deg sykehusbråket i Oslo? Her kan du lese om overlegen som taler sykehustoppene midt imot (Dagsavisen+)

– Vi er stolte av mamma

Ane Sydnes Egeland og Jan Egeland håper arbeidet Anne Kristin Sydnes la ned før hun døde vil hjelpe andre kreftpasienter. Foto: Mimsy Møller
Ane Sydnes Egeland og Jan Egeland håper arbeidet Anne Kristin Sydnes la ned før hun døde vil hjelpe andre kreftpasienter. Foto: Mimsy Møller

Vinteren 2016. Det er to år siden Anne Kristin Sydnes fikk påvist bukspyttkjertelkreft. Hun har overlevd lenger enn de fleste med samme diagnose, men nå har hun store infeksjoner i kroppen. Sydnes rekker aldri å komme fremst i behandlingskøen i USA. 3. mars 2017 dør hun.

– Vi er veldig, veldig stolte av mamma og det arbeidet hun satte i gang, sier datteren Ane.

Nå håper familien at arbeidet hun la ned før hun døde, vil komme til nytte for framtidige pasienter og pårørende.

– Det er mange forsøk rundt omkring i verden med immunterapi og vaksiner, men det store gjennombruddet lar vente på seg. Håpet vårt er at den forskningen som nå settes i gang, skal ta nye skritt mot en kur også for denne kreftformen, sier Jan Egeland.

Krafttak mot kreft

* Hvert år får nærmere 34.000 nordmenn kreft. Det vil si at over 90 personer får en kreftdiagnose hver dag.

* Kreftforskning har bidratt til at sju av ti nordmenn overlever kreft, og blant noen kreftformer overlever så mange som ni av ti.

* Bare to av ti overlever lunge-, galleblære-, lever- og spiserørskreft og mindre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft.

* Krafttak mot kreft blir i år gjennomført for 14. år på rad.

* I årets aksjon samler Kreftforeningen inn penger til forskning for at flere skal overleve kreftformene som i dag har høy dødelighet, samt at de som rammes skal få gode tilbud og oppfølging.

* Over 25.000 bøssebærere vil besøke norske hjem i aksjonsuke.

Kilde: Kreftforeningen

Artikkelen ble først publisert av Dagsavisen.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
03:25 Trusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30 NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20 Catalonias leder: Volden må stoppe01:00 Erdogan møter Putin i neste uke00:58 Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31 Trump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02 Mnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53 SDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35 Skole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet23:34 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene22:50 Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01 Hegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39 Kvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:27 Tverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58 Mann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37 Sønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46 Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34 SOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29 Kan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02 – Vi fant liv på Mars på 1970-tallet18:29 Trump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14 Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51 Litauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46 Corbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45 Elleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43 Thingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28 Tidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen17:24 Mann dømt til ti og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep17:23 Alle de pågrepne i voldtektssaken i Hønefoss løslates17:06 Mennene feiret voldtekt med high five og klem16:50 EUs president: – Brexit kan være avklart om sju-åtte timer16:19 Ny gullstøvel til Messi16:00 Vy er saksøkt av Vy15:50 Drapsdømt mann vil prøveløslates – opp til domstol å avgjøre15:49 Catalonia: Tusenvis har sluttet seg til protestmarsjer15:44 Den norske kronen svakest mot euro siden finanskrisen15:32 Forsker: Melkekutt kunne vært unngått15:08 17 års fengsel for Sjøvegan-drapet14:38 Kraftig jordskjelv har rammet Filippinene14:31 Vil flytte El Clásico grunnet uro i Barcelona14:30 Ektepar tiltalt: Norges største beslag av overgrepsmateriale14:25 Statsministeren var opprørt – nå kan sannheten om ubåten være avslørt14:01 Erdogan vil likevel møte Pence i Ankara14:00 Sky lanserer brexitfri nyhetskanal13:48 2.000 allierte soldater trener i Indre Troms neste år13:47 IOC vil flytte maraton fra Tokyo13:02 FIFA-presidenten skuffet over tomme tribuner13:02 Toppledelsen ved BI har mottatt anonyme trusler12:48 Familie ventet på dommedag - bodde i kjelleren i ni år12:40 Meteorolog: – Det er et ordentlig høstvær12:18 NFF jobber med tiltak mot vold og trusler12:17 Stemte for å utrede alternativer til EØS-avtalen11:55 Økokrim starter etterforskning mot Bitcoins Norge11:38 Kallmyr presset om utlevering av IS-krigere11:36 Fire personer pågrepet i Bulgaria etter rasisme-episoden11:27 Visste du at også refleksene går ut på dato?11:25 20 barn såret i bombeangrep i Afghanistan11:24 Kallmyr og Vedum i full krasj om politipenger10:44 Krav om erstatning etter SAS-streiken avslått10:43 Seks kommuner fortsatt uten ordfører10:35 Melkeproduksjonen skal ned med 100 millioner liter10:35 Hegerberg inn i Guinness rekordbok10:21 Solskjærs kamp mot klokka etter nye skader10:20 Fengslingsmøtene i voldtektssaken på Hønefoss utsatt09:58 Tilbakeviser elendige anketall: – Gir et uriktig bilde09:36 Ocasio-Cortez og Omar slutter opp om Sanders09:35 Huawei rapporterer om kraftig vekst08:51 – Fergeselskapenes betalingsordning bryter loven08:51 Fastlege om hyppig helsesjekk: Kan virke mot sin hensikt08:48 Warren vil ha amerikansk tilbaketrekning fra Midtøsten08:21 Sterk økning i sykdomstilfeller etter smitte av flåttvirus08:02 Terrorsiktede norskkurdere løslatt i Tyrkia07:43 Havneområde i Malmö avsperret etter bombealarm07:21 Direkte: Følg spørretimen på Stortinget06:47 Ny klimatrussel: Hunder har dødd, frykter for menneskeliv06:47 Normann: – Vi har noe i EM å gjøre06:35 Hongkongs leder avbrøt tale06:29 Starter kartleggingen av nasjonsligamotstanderne06:25 EU håper å våkne til brexitgjennombrudd06:22 Fellesforbundet stemmer over EØS-avtalen06:13 Veidirektøren: Kompetanseflukt gjør situasjonen kritisk06:00 Frode Bergs kone: Tynnslitt håp om rask løsning05:53 Dette skjer i dag05:43 Warren ble angrepet fra alle kanter05:42 Dette skjedde i natt05:30 Hyller Mette-Marits bokinnsats: – Fabelaktig!05:15 Biden forsvarte sønnen under TV-debatt04:58 Wild tapte uten Zuccarello på isen04:42 Bare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner04:17 Kina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk04:13 Borten Moe blir plattformsjef på Draugen03:42 74 omkom i tyfonen i Japan02:59 Flere evakuert fra brann i leilighetsbygg på Askerjordet02:26 Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus02:24 Demokratene holder ikke formell avstemning om riksrettsetterforskning01:25 NVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging
Siste nytt
03:25VerdenTrusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37NorgeStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30NorgeNVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20VerdenCatalonias leder: Volden må stoppe01:00VerdenErdogan møter Putin i neste uke00:58NorgeØkokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31VerdenTrump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02VerdenMnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53VerdenSDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35NorgeSkole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet23:34VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene22:50NorgeWaras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01SportHegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39NorgeKvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:27PolitikkTverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58NorgeMann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37NorgeSønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46SportSky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34VerdenSOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29Helse og livsstilKan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02Verden– Vi fant liv på Mars på 1970-tallet18:29PolitikkTrump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14VerdenJohnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51NorgeLitauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46PolitikkCorbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45NorgeElleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43SportThingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28NorgeTidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen17:24NorgeMann dømt til ti og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep17:23NorgeAlle de pågrepne i voldtektssaken i Hønefoss løslates17:06VerdenMennene feiret voldtekt med high five og klem16:50PolitikkEUs president: – Brexit kan være avklart om sju-åtte timer16:19SportNy gullstøvel til Messi16:00PengerVy er saksøkt av Vy15:50NorgeDrapsdømt mann vil prøveløslates – opp til domstol å avgjøre15:49VerdenCatalonia: Tusenvis har sluttet seg til protestmarsjer15:44PengerDen norske kronen svakest mot euro siden finanskrisen15:32PengerForsker: Melkekutt kunne vært unngått15:08Norge17 års fengsel for Sjøvegan-drapet14:38VerdenKraftig jordskjelv har rammet Filippinene14:31SportVil flytte El Clásico grunnet uro i Barcelona14:30NorgeEktepar tiltalt: Norges største beslag av overgrepsmateriale14:25VerdenStatsministeren var opprørt – nå kan sannheten om ubåten være avslørt14:01VerdenErdogan vil likevel møte Pence i Ankara14:00KulturSky lanserer brexitfri nyhetskanal13:48Norge2.000 allierte soldater trener i Indre Troms neste år13:47SportIOC vil flytte maraton fra Tokyo13:02SportFIFA-presidenten skuffet over tomme tribuner13:02NorgeToppledelsen ved BI har mottatt anonyme trusler12:48VerdenFamilie ventet på dommedag - bodde i kjelleren i ni år12:40NorgeMeteorolog: – Det er et ordentlig høstvær12:18SportNFF jobber med tiltak mot vold og trusler12:17PolitikkStemte for å utrede alternativer til EØS-avtalen11:55PengerØkokrim starter etterforskning mot Bitcoins Norge11:38PolitikkKallmyr presset om utlevering av IS-krigere11:36SportFire personer pågrepet i Bulgaria etter rasisme-episoden11:27MotorVisste du at også refleksene går ut på dato?11:25Verden20 barn såret i bombeangrep i Afghanistan11:24PolitikkKallmyr og Vedum i full krasj om politipenger10:44PengerKrav om erstatning etter SAS-streiken avslått10:43PolitikkSeks kommuner fortsatt uten ordfører10:35PengerMelkeproduksjonen skal ned med 100 millioner liter10:35SportHegerberg inn i Guinness rekordbok10:21SportSolskjærs kamp mot klokka etter nye skader10:20NorgeFengslingsmøtene i voldtektssaken på Hønefoss utsatt09:58NorgeTilbakeviser elendige anketall: – Gir et uriktig bilde09:36PolitikkOcasio-Cortez og Omar slutter opp om Sanders09:35PengerHuawei rapporterer om kraftig vekst08:51Penger– Fergeselskapenes betalingsordning bryter loven08:51Helse og livsstilFastlege om hyppig helsesjekk: Kan virke mot sin hensikt08:48VerdenWarren vil ha amerikansk tilbaketrekning fra Midtøsten08:21Helse og livsstilSterk økning i sykdomstilfeller etter smitte av flåttvirus08:02NorgeTerrorsiktede norskkurdere løslatt i Tyrkia07:43VerdenHavneområde i Malmö avsperret etter bombealarm07:21PolitikkDirekte: Følg spørretimen på Stortinget06:47VerdenNy klimatrussel: Hunder har dødd, frykter for menneskeliv06:47SportNormann: – Vi har noe i EM å gjøre06:35VerdenHongkongs leder avbrøt tale06:29SportStarter kartleggingen av nasjonsligamotstanderne06:25VerdenEU håper å våkne til brexitgjennombrudd06:22NorgeFellesforbundet stemmer over EØS-avtalen06:13PengerVeidirektøren: Kompetanseflukt gjør situasjonen kritisk06:00VerdenFrode Bergs kone: Tynnslitt håp om rask løsning05:53NorgeDette skjer i dag05:43VerdenWarren ble angrepet fra alle kanter05:42NorgeDette skjedde i natt05:30KulturHyller Mette-Marits bokinnsats: – Fabelaktig!05:15VerdenBiden forsvarte sønnen under TV-debatt04:58SportWild tapte uten Zuccarello på isen04:42PolitikkBare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner04:17VerdenKina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk04:13NorgeBorten Moe blir plattformsjef på Draugen03:42Verden74 omkom i tyfonen i Japan02:59NorgeFlere evakuert fra brann i leilighetsbygg på Askerjordet02:26VerdenPence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus02:24VerdenDemokratene holder ikke formell avstemning om riksrettsetterforskning01:25NorgeNVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging
Populært