Lå fem døgn på sykehus med brudd i ryggen

Etter et fall hjemme ble Sissel Møller påvist en knust skulder. Men det tok fem døgn før det ble oppdaget flere brudd i ryggen. Ektemannen Arnulf Larssen har stått ved hennes side hele tiden. Foto: Privat
Etter et fall hjemme ble Sissel Møller påvist en knust skulder. Men det tok fem døgn før det ble oppdaget flere brudd i ryggen. Ektemannen Arnulf Larssen har stått ved hennes side hele tiden. Foto: Privat

Etter en ulykke hjemme, lå Sissel Møller (73) i fem døgn på Ullevål sykehus før det ble oppdaget at hun i tillegg til en knust skulder, hadde flere brudd i ryggen.

Et fall i trappen skulle bli starten på et mareritt for demente Sissel Møller og hennes pårørende. Stedatteren fortviler og retter kraftig kritikk mot både sykehus og bydel:

Sykehuset for rot, unødvendig undersøkelse og manglende oppfølging og behandling. Bydel Østensjø for mangel på forsvarlig tilbud.

– Vi ønsker å sette søkelyset på eldreomsorgen gjennom vår historie. Pappa mener at det er et overtramp at bydelen ikke kan gi den omsorgen de skal i henhold kommuneplanen. At det gikk ti dager uten at hun fikk den behandlingen hun trengte er ikke holdbart, sier Sissel Møllers stedatter Tone Ims Larssen, og datter til Sissels ektemann Arnulf Larssen.

10 døgn

I 10 døgn ble hun liggende på Ullevål sykehus, i store smerter. Bydelen ville ha henne på korttidsplass på sykehjem.

Sykehuset nektet.

De ville ikke skrive henne ut før hun hadde fått plass på et av Bydel Østensjøs rehabiliteringstilbud.

Noe bydelen ikke kunne tilby.

Først etter at Sissel Møller og ektemannen Arnulf Larssen gjennom sin stedatter hadde fortalt historien til Dagsavisen, fikk hun tilbud om rehabiliteringsplass på Ryen helsehus avdeling Økern, hvor hun nå omsider er installert.

Men problemene var ikke over av den grunn.

– Søndag kveld fikk vi vite at det hadde brutt ut flere tilfeller av omgangssyke, så ingen får komme på besøk. Det betyr også at Sissel bare ligger der uten den rehabilitering hun trenger sårt. Da hun falt fikk vi høre at det var viktig med opptrening umiddelbart. Nå har det gått to uker uten noen ting, sier Tone Ims Larssen fortvilet.

Som mandag kveld fikk nok en nedslående beskjed.

– Da fikk vi vite at bydelen aldri hadde søkt Sissel inn på rehabilitering, og det var et stort sjokk for oss. Bydelen svarte at bestillingen gikk på hverdagsmestring med sikte på å komme seg hjem. Det vil si at helsehuset kun er oppbevaring, sier hun.

Les også: – Byrådet svikter de eldre

Falt

Historien startet 30. desember, på morgenen.

– Jeg prater med faren min på telefonen hver morgen 8.30. Mens jeg pratet med ham denne morgenen, sto kona Sissel opp, og gikk opp en ganske bratt trapp til andre etasje. Da hun var nesten på toppen, falt hun bakover, og ned trappen. Hun mistet bevisstheten, og lå forslått i bunn av trappa. Jeg instruerer pappa i førstehjelp, mens jeg via sønnen min får tak i ambulanse. Jeg hiver på meg ytterklær, og drar hjem til pappa og Sissel som bor ti minutter unna. Her får jeg først frigjort luftveier og deretter lagt henne i stabilt sykeleie, før to ambulanser ankommer, sier Tone Ims Larssen.

Les også: Kåffa-legenden trodde han skulle i 80-årslag. Ble hedret av Kongen

Kontrabeskjed

På vei til Ullevål sykehus, som er primærsykehuset til pasienten, får de kontrabeskjed, og at de skal dra til Oslo kommunale legevakt i stedet.

– Hun kommer etter hvert til noenlunde bevissthet men snakker uklart og usammenhengende. På legevakta blir det tatt bilde av hodet og skuldra. Bildene viser at venstre skulder nærmest er knust i fallet, sier hun.

På legevakta blir hun etter seks timer kjørt til Ullevål for å bli klargjort for operasjon av skuldra.

Der venter ny beskjed om at operasjonen var utsatt, på grunn av akutte tilfeller, og at de ikke hadde full bemanning i jula.

– Etter dette drar pappa hjem, og tirsdag morgen, dagen før operasjonen får de igjen beskjed om at operasjonen er utsatt. Uten noen som helst forklaring. Da hadde Sissel hatt en smertefull natt på sykehuset.

(Saken fortsetter under)

Etter 10 døgn på Ullvål, fikk hun plass på Ryen Helsehus, avdeling Økern. Men rehabiliteringen har ennå ikke kommet i gang. Foto: Privat
Etter 10 døgn på Ullvål, fikk hun plass på Ryen Helsehus, avdeling Økern. Men rehabiliteringen har ennå ikke kommet i gang. Foto: Privat

Tok feil pasient

– På kvelden 2. januar oppdager vi at hun er mørkeblå på ryggen, fra korsryggen og opp. Vi presser på for å få tatt nye røntgenbilder, noe de først kunne dagen etter på grunn av personalmangel. Da viser det seg at hun også har flere brudd og brister i ryggen. Gang på gang hadde helsepersonell prøvd å få henne opp av senga mens hun hylte av smerte. Ingen tenkte at det kunne være andre årsaker enn skuldra, sier stedatteren stille.

– På sykehuset beklaget de at de ikke hadde oppdaget dette, sier hun.

Ikke nok med det. dagen etter, 3. januar ble hun hentet for å bli sendt for å ta ultralyd av nyrene. For å få gjort dette hadde de måtte snu og vende på henne for å gjøre jobben. Problemet var at det var damen i naborommet som skulle ta ultralyd.

– Godt at det bare var ultralyd, og ikke operasjon, sier hun lakonisk.

Også i dette tilfellet beklaget sykehuset på det sterkeste.

Etter 10 dager på Ullevål, var hun klar til å skrives ut, og sendes på rehabilitering.

Les også: Frp-topp: Hemmelig votering er ikke tema

(Saken fortsetter under)

Foto: Privat
Foto: Privat

Stengt

– Vi ringte bydelen sist fredag, og fikk da vite at hun skulle overføres til helsehuset på Ryen. Men det er stengt på grunn av rehabilitering. De plassene er nå på Økern sykehjem i stedet. Da vi ringer mandag for å vite mer, får vi høre at det ikke er plass der, sier hun.

– Vi får vite at på Ullevål ligger det ni eldre utskrivningsklare pasienter fra Bydel Østensjø. Men bydelen har ikke plasser. På grunn av fare for komplikasjoner etter sykehusoppholdet og bruddene er det viktig at hun raskt kommer til rehabilitering, sier Tone Ims Larssen.

Etter at hun snakket med bydelen mandag morgen, reiste et «team» på én person fra bydelen opp til Sissel Møller på Ullevål.

– Vedkommende spurte om hun hadde det bra, om hun ville hjem, og om hun hadde noen til å passe på seg. Hun svarte ja, uten å vite hva hun svarte på. Hun ble veldig oppbrakt etter møtet. I slike dialogmøter skal både pårørende, sykepleiere samt pasienten være til stede. Ingen av disse vilkårene ble fulgt, sier hun.

Ekteparet har helt fram til nå vært et aktivt ektepar.

– Pappa er 82 år, og dette er også skremmende for ham. Han vil gjerne ha henne hjem, men han er redd for at livskvaliteten nå blir kraftig forringet om hun ikke får den rehabiliteringen hun har krav på. Vi har tidligere søkt om plass på dagsenter, hvor vi har påpekt at hun er dement. Men også her er det lange ventelister. Vi har også prøvd å få kjøpt en privat plass. Det eneste stedet vi fant hadde ikke rehabilitering av den type pasienter. Det er nesten håpløst å bli gammel i bydelen, sier hun.

Les også: Betaler 8.000 i måneden for et kott

Utslitt

– Det er enkeltpersoner gjør en fantastisk jobb, men det er et regime som er avhengig av hverandre. Bare det å få smertestillende for brudd i ryggen måtte få godkjennelse av en lege som ikke var der. Vi har også etterspurt bilder og informasjon av ansvarlig lege på Ullevål. Dette har jeg gjort via nettet og pappa gjort skriftlig, foreløpig har vi ikke mottatt noe, sier hun.

Sissel Møller viste de første tegnene på at hun begynte å bli dement for fem år siden.

To ganger har også faren blitt kjørt til sykehus i ambulanse.

– Pappa har vært utslitt etter å ha pleiet kona hjemme. Han er fortvilet over at han ikke får oppfølging av fastlegen og bydelen. Han aner heller ikke hvor han skal henvende seg for å få hjelp, sier hun.

– Dette er ikke et Oslo jeg vil være en del av, avslutter hun.

Tone Ims Larssen er, i tillegg til å være datter og stedatter, også leder av Oslo Frp, vara til bystyret og sitter i Forliksrådet.

Lest denne?: Donald Trump foreslår stadig vekk å trekke USA ut av NATO

Svarer:

Både Bydel Østensjø, helsebyråd Tone Tellevik Dahl og Ullevål sykehus har sett reportasjen. To av tre beklager.

– Når jeg leser saken blir jeg sjokkert over behandlingen som er gitt på sykehuset. Når man blir utsatt for en ulykke må vi forvente mer av landets ledende sykehus enn rot med journaler, manglende undersøkelser og noe som tyder på fravær av smertelindring. Det også sterkt beklagelig at samhandlingen mellom sykehuset og bydelen ikke har fungert. Jeg er like interessert som de pårørende i å få klarhet i hva som er har skjedd, skriver helsebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) i en e-post til Dagsavisen.

– Med dette byrået har stadig flere fått raskere plass. Over 90 prosent av søkerne får plass med en gang. Vi åpner 13 nye bygg fra 2020–2023. Det vil si at vi åpner nesten et nytt beboerrom hver eneste dag i denne perioden. Nye moderne Ryen helsehus står ferdig i 2020. Ryen helsehus driftes som vanlig i midlertidige sykehjemslokaler på Økern i byggeperioden, sier byråden.

Virusutbrudd

Også bydel Østensjø er forelagt saken om Sissel Møller.

– Vi kjenner oss ikke igjen i saksfremstillingen, men kan ikke gå inn i enkeltsaker i media. På generelt grunnlag vil jeg presisere at vi i bydelen har dedikerte ansatte som daglig legger ned en stor innsats for at Bydel Østensjø skal være et godt sted å bli gammel, skriver avdelingsdirektør Jatinder Sharma, avdeling mestring og omsorg Bydel Østensjø i en e-post til Dagsavisen.

– Vi sender aldri pasienter hjem, som ikke kan ivaretas på en forsvarlig måte med tjenester i hjemmet. Rundt nyttår førte et virusutbrudd på Ryen helsehus til at flere måtte vente på å komme videre til korttidsopphold på sykehjem etter et sykehusopphold. Derfor ble pasienter som ikke kunde sendes hjem, liggende lenger enn vanlig på sykehus, sier Sharma.

Les også: Tone Liljeroth lansert som utfordrer til topplassen i Oslo Frp: – Ingen kjenner henne

– Klanderverdig

Ullevål sykehus er fritatt fra taushetsplikten i denne saken.

– Pasienten falt i trapp 30. desember og pådro seg et alvorlig skulderbrudd, bekrefter Vera Halvorsen, avdelingsleder ved Ortopedisk avdeling Ullevål.

«Pasienten hadde også slått hodet, men undersøkelser ved legevakten avdekket ikke hjerneskade. Hun hadde imidlertid en forvirringstilstand, men det var ved ankomst ikke angitt andre smertelokalisasjoner enn skulderen. Det er spesifikt angitt i journalen at pasienten kunne forklare seg om smertebildet. Ved den type brudd som Møller hadde, er det vår rutine å kartlegge bruddet med CT-undersøkelse. Denne undersøkelsen ble foretatt tre dager etter hun kom til sykehuset fordi vi med tanke på hennes generelle helsetilstand ikke prioriterte å få utført undersøkelsen raskere. Det var en feiltakelse fra vår side at pasienten sto på operasjonsprogrammet – og ble utsatt – to påfølgende dager. Det korrekte hadde vært at den endelige beslutning om hvorvidt pasienten skulle opereres, og med hvilken metode, hadde blitt utsatt til etter CT-undersøkelsen var utført. Den mest aktuelle operasjonsmetode for pasientens brudd, en skulderprotese, settes ikke inn på pasient som ikke kan samarbeide om rehabilitering rask etter inngrepet. Det er klanderverdig at de pårørende i denne ventetida ikke ble informert om disse overveielsene. Det er også beklagelig at pasienten hadde unødvendige fasteperioder», skriver Halvorsen i en epost til Dagsavisen.

Les også: Elever med gode karakterer er mindre utsatt for sosial kontroll

Smerter

«Pasienten hadde under første del av innleggelsen sterke smerter i skulderen. Etter et par dager ble det klart at hun også hadde ryggsmerter. Røntgen, tatt etter tre dager, viste at hun hadde en brudd i lendevirvel 2. Ryggvirvelen var i svært liten grad trykket sammen og ikke ute av stilling. Denne typen ryggbrudd gir ofte smerter, men er isolert sett sjelden en tilstand som krever sykehusinnleggelse. Sammenfattet med hennes skulderbrudd og hennes øvrige helsetilstand, er man imidlertid helt på det rene med at pasienten var i behov av sykehusinnleggelse og påfølgende rehabilitering for å gjenvinne sitt tidligere funksjonsnivå», skriver hun videre.

Det er ikke vanlig å ta røntgen av kroppsområder hvor det ikke er mistanke om bruddskade, men i denne pasientens tilfelle, burde man sannsynligvis vært mer på vakt siden skademekanismen var fall i trapp hvor ryggbrudd ikke sjelden forekommer.

«Pasienten fikk utført en unødvendig ultralydundersøkelse av nyrene. Tilsynslege bestilte undersøkelse på feil pasient, hvilket selvfølgelig er sterkt å beklage. Til informasjon blir det før operative inngrep gjennomgått sjekkprosedyrer som skal hindre at feil pasient blir operert, at det blir operert feil organ, med feil prosedyre eller i feil bein eller arm», avlutter Vera Halvorsen.

Saken er opprinnelig publisert på Dagsavisen.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:29 E-tjenesten: En forverring av forholdene i IS-leirer hvor nordmenn holdes21:16 Byggesteiner for primitivt liv funnet i is fra Saturn-måne21:04 23-åring tiltalt for grov vold på hotellrom20:58 Tyrkia fortsetter offensiven i Syria20:54 – Kjørte over seg selv i trafikkulykke20:29 Øredøvende tribunelyd fra barna i Bucuresti20:22 Kallmyr slår opp telt for å forhindre flyktningstrøm til Norge19:10 Utkast til brexitavtale nærmer seg, melder flere medier19:10 Demonstrasjon mot Turkish Airlines på Gardermoen19:07 Pence drar til Tyrkia på kort varsel18:34 Soldater er sinte og frustrerte etter Trump-avgjørelse: – Jeg skammer meg18:33 Flere i Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som ny partileder18:14 Henrik Ingebrigtsen opererte sin trøblete tå18:03 Gutt (2) sendt til sykehus etter alvorlig trafikkulykke17:47 Aftenposten trekker journalister ut av Syria17:06 Follo-spiller utestenges i sju kamper etter å ha skallet motstander17:04 Mann forstyrret isbjørn – fikk 15.000 kroner i bot15:35 IMF venter laveste vekst siden finanskrisen15:35 Lekkasje ved Tine Meierier15:28 Kvinnelig imam tildeles menneskerettighetspris i Oslo15:27 Bulgarias fotballpresident går av etter «rasismekampen»15:07 XXL vil hente 500 millioner kroner i emisjoner15:05 Spania venter flere rasende protester i Barcelona15:04 76-åring dømt seksuelt overgrep ett år etter forrige dom14:22 Hvis Trump og Pence blir dømt, blir hun president14:13 Mer motgang for sykkel-VM i Bergen14:06 FN: 85 sivile drept i forbindelse med valget i Afghanistan13:38 Ras av sykmeldinger i Morgenbladet13:14 Merkel og Solberg med felles appell til Tyrkia: Stopp offensiven12:49 Pastor tiltalt for voldtekt av barn – aktor vil ha fire og et halvt års fengsel12:47 Krever merking av raske elsparkesykler12:36 Målløst i historisk VM-oppgjør i Nord-Korea12:36 Tour-feltet får en tøff start neste år12:13 Elbilforeningen mener nye avgifter er lite klimavennlige12:06 Strengere krav til vinterdekk for tunge kjøretøy12:05 Mulig regelendring i Norge: Fotballspillerne kan eie seg selv12:05 Russland med klar advarsel til Tyrkia12:03 Merkel og Solberg med felles appell til Tyrkia: Stopp offensiven11:54 Skiskyting: Russland fortsatt ute i dopingkulden11:53 Nye toppsjefer til Rema 100011:31 Mette-Marit-feber i Tyskland11:23 To menn dømt for gruppevoldtekt av 15-åring11:19 Disse fuglene vet veien hjem, men husker ikke hindringene før de ser dem11:17 Isbreene i Sveits har tapt 10 prosent av sitt volum10:58 Nilsson blir hjemme og trener med gutta på snø10:57 Lesertallene synker på papir – øker digitalt09:53 Frelimo favoritt ved valget i Mosambik09:53 Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi09:49 Russland avholder militærøvelse09:31 Hellas: Flere knivstukket på overfylt asylmottak09:30 Uniteds lønnsbudsjett runder trolig 3 milliarder09:14 Tidligere Trump-rådgiver vitner om kaos i Det hvite hus09:14 230 ansatte i Årdal kan bli permittert08:54 Barnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken08:37 Sju pågrepet i grov voldtektssak08:20 Skryt til Norge i rumensk avis08:19 Sky News: Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving08:12 Russere tiltalt for å forsøke å lure 27 ukrainske bygningsarbeidere inn i Norge07:54 Forsvarets nye jagerfly vil øke utslippene med 207 prosent07:48 Staten lokker marokkanere med penger for å reise hjem07:33 Flere metoo-saker i Forsvaret07:13 – Tyrkia burde vært hardere straffet enn Russland07:10 Carlsen nær 100-barrieren: – Bare flaks og stayerevne reddet meg06:58 Eks-homofil skal «hjelpe» folk vekk fra homofil praksis i Bergen06:43 Mings møtt med apelyder, Bulgarias trener «hørte ingenting»06:42 13 politifolk drept i bakholdsangrep i Mexico06:30 Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år06:26 Norge kan møte Romania igjen i finale om EM-plass06:00 Dette skjer i dag05:55 Jostein Gaarder: – Hent barnet i Syria og moren hjem05:34 Dette skjedde i natt05:31 Oslo og 14 andre byer kutter kjøtt for ansatte05:30 Frode Berg-saken kaster skygge over 75-årsmarkering05:15 Influensa-påminnelse til gravide og unge i risikogrupper05:11 Dødstallet stiger i Japan etter tyfon05:07 Drapstrusseldømt far dømt for å kontakte barna05:04 BBC: EU vurderer å holde nytt krisemøte for å lande en brexitavtale05:00 Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån04:18 Datatilsynet vil ikke gi tilgang til meldinger om nyfødte03:48 UNICEF-rapport: Feilernæring også et problem i Norge03:24 Mange skadd i uro i Barcelona etter dommer mot katalanske politikere03:12 Fiskekvotene redusert i Østersjøen03:05 Mann tok seg inn i leilighet i 4. etasje via stillas02:45 Ett av tre barn i verden under fem år er feilernært02:12 Macron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå01:43 Skatteklager: 2.500 saker i kø01:42 Hellas evakuerer overfylt migrantleir01:19 USA har innført sanksjoner mot Tyrkia01:11 Tenåring tiltalt for å tvinge jevnaldrende til å kysse skoene hans01:03 Kriminalomsorgen mener ostehøvelkutt kan få alvorlige konsekvenser00:52 Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil00:16 Dagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken00:12 Macron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå00:11 Pentagon: Tyrkias offensiv i Syria undergraver bekjempelsen av IS00:10 Trump vil «snart» innføre sanksjoner mot Tyrkia23:50 Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone23:40 13 syklister fikk påpakning for manglende lys23:22 Støre åpner for EØS-utredning23:04 Newsweek: Amerikanske styrker hjelper russere med å etablere seg i Manbij22:52 Carlsen tok sin andre seier på Isle of Man
Siste nytt
21:29NorgeE-tjenesten: En forverring av forholdene i IS-leirer hvor nordmenn holdes21:16VerdenByggesteiner for primitivt liv funnet i is fra Saturn-måne21:04Norge23-åring tiltalt for grov vold på hotellrom20:58VerdenTyrkia fortsetter offensiven i Syria20:54Norge– Kjørte over seg selv i trafikkulykke20:29SportØredøvende tribunelyd fra barna i Bucuresti20:22PolitikkKallmyr slår opp telt for å forhindre flyktningstrøm til Norge19:10PolitikkUtkast til brexitavtale nærmer seg, melder flere medier19:10NorgeDemonstrasjon mot Turkish Airlines på Gardermoen19:07VerdenPence drar til Tyrkia på kort varsel18:34VerdenSoldater er sinte og frustrerte etter Trump-avgjørelse: – Jeg skammer meg18:33PolitikkFlere i Venstre vil ha Sveinung Rotevatn som ny partileder18:14SportHenrik Ingebrigtsen opererte sin trøblete tå18:03NorgeGutt (2) sendt til sykehus etter alvorlig trafikkulykke17:47NorgeAftenposten trekker journalister ut av Syria17:06SportFollo-spiller utestenges i sju kamper etter å ha skallet motstander17:04NorgeMann forstyrret isbjørn – fikk 15.000 kroner i bot15:35PengerIMF venter laveste vekst siden finanskrisen15:35NorgeLekkasje ved Tine Meierier15:28KulturKvinnelig imam tildeles menneskerettighetspris i Oslo15:27SportBulgarias fotballpresident går av etter «rasismekampen»15:07PengerXXL vil hente 500 millioner kroner i emisjoner15:05VerdenSpania venter flere rasende protester i Barcelona15:04Norge76-åring dømt seksuelt overgrep ett år etter forrige dom14:22StemmerHvis Trump og Pence blir dømt, blir hun president14:13SportMer motgang for sykkel-VM i Bergen14:06VerdenFN: 85 sivile drept i forbindelse med valget i Afghanistan13:38KulturRas av sykmeldinger i Morgenbladet13:14PolitikkMerkel og Solberg med felles appell til Tyrkia: Stopp offensiven12:49NorgePastor tiltalt for voldtekt av barn – aktor vil ha fire og et halvt års fengsel12:47PengerKrever merking av raske elsparkesykler12:36SportMålløst i historisk VM-oppgjør i Nord-Korea12:36SportTour-feltet får en tøff start neste år12:13MotorElbilforeningen mener nye avgifter er lite klimavennlige12:06MotorStrengere krav til vinterdekk for tunge kjøretøy12:05SportMulig regelendring i Norge: Fotballspillerne kan eie seg selv12:05VerdenRussland med klar advarsel til Tyrkia12:03PolitikkMerkel og Solberg med felles appell til Tyrkia: Stopp offensiven11:54SportSkiskyting: Russland fortsatt ute i dopingkulden11:53PengerNye toppsjefer til Rema 100011:31KulturMette-Marit-feber i Tyskland11:23NorgeTo menn dømt for gruppevoldtekt av 15-åring11:19VerdenDisse fuglene vet veien hjem, men husker ikke hindringene før de ser dem11:17VerdenIsbreene i Sveits har tapt 10 prosent av sitt volum10:58SportNilsson blir hjemme og trener med gutta på snø10:57KulturLesertallene synker på papir – øker digitalt09:53PolitikkFrelimo favoritt ved valget i Mosambik09:53NorgeRusser nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi09:49VerdenRussland avholder militærøvelse09:31VerdenHellas: Flere knivstukket på overfylt asylmottak09:30SportUniteds lønnsbudsjett runder trolig 3 milliarder09:14PolitikkTidligere Trump-rådgiver vitner om kaos i Det hvite hus09:14Norge230 ansatte i Årdal kan bli permittert08:54PolitikkBarnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken08:37NorgeSju pågrepet i grov voldtektssak08:20SportSkryt til Norge i rumensk avis08:19PengerSky News: Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving08:12NorgeRussere tiltalt for å forsøke å lure 27 ukrainske bygningsarbeidere inn i Norge07:54NorgeForsvarets nye jagerfly vil øke utslippene med 207 prosent07:48NorgeStaten lokker marokkanere med penger for å reise hjem07:33NorgeFlere metoo-saker i Forsvaret07:13Politikk– Tyrkia burde vært hardere straffet enn Russland07:10SportCarlsen nær 100-barrieren: – Bare flaks og stayerevne reddet meg06:58NorgeEks-homofil skal «hjelpe» folk vekk fra homofil praksis i Bergen06:43SportMings møtt med apelyder, Bulgarias trener «hørte ingenting»06:42Verden13 politifolk drept i bakholdsangrep i Mexico06:30Helse og livsstilSalget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år06:26SportNorge kan møte Romania igjen i finale om EM-plass06:00NorgeDette skjer i dag05:55NorgeJostein Gaarder: – Hent barnet i Syria og moren hjem05:34NorgeDette skjedde i natt05:31Helse og livsstilOslo og 14 andre byer kutter kjøtt for ansatte05:30VerdenFrode Berg-saken kaster skygge over 75-årsmarkering05:15Helse og livsstilInfluensa-påminnelse til gravide og unge i risikogrupper05:11VerdenDødstallet stiger i Japan etter tyfon05:07NorgeDrapstrusseldømt far dømt for å kontakte barna05:04VerdenBBC: EU vurderer å holde nytt krisemøte for å lande en brexitavtale05:00PengerBankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån04:18NorgeDatatilsynet vil ikke gi tilgang til meldinger om nyfødte03:48Helse og livsstilUNICEF-rapport: Feilernæring også et problem i Norge03:24VerdenMange skadd i uro i Barcelona etter dommer mot katalanske politikere03:12PengerFiskekvotene redusert i Østersjøen03:05NorgeMann tok seg inn i leilighet i 4. etasje via stillas02:45Helse og livsstilEtt av tre barn i verden under fem år er feilernært02:12VerdenMacron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå01:43PengerSkatteklager: 2.500 saker i kø01:42VerdenHellas evakuerer overfylt migrantleir01:19PengerUSA har innført sanksjoner mot Tyrkia01:11NorgeTenåring tiltalt for å tvinge jevnaldrende til å kysse skoene hans01:03NorgeKriminalomsorgen mener ostehøvelkutt kan få alvorlige konsekvenser00:52PengerFellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil00:16NorgeDagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken00:12VerdenMacron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå00:11VerdenPentagon: Tyrkias offensiv i Syria undergraver bekjempelsen av IS00:10VerdenTrump vil «snart» innføre sanksjoner mot Tyrkia23:50KulturDronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone23:40Norge13 syklister fikk påpakning for manglende lys23:22PolitikkStøre åpner for EØS-utredning23:04VerdenNewsweek: Amerikanske styrker hjelper russere med å etablere seg i Manbij22:52SportCarlsen tok sin andre seier på Isle of Man
Populært