Meny

Stor test av barndommens kjøttretter: Definitivt noe vi kommer til å kjøpe igjen!

Helseinspirator har testet barndommens kjøttretter. Foto: Pål Bikseth

Helseinspirator har testet kjøttretter. Tre retter fikk terningkast seks!

Kan matvareprodusentenes stille opp med velsmakende og helsefremmende alternativer av barndommens tradisjonskost - mammas svinestek og bestemors kjøttkaker? Og hva med barndommens feriefavoritt– svenske kjøttboller? Det var spørsmålet Kjell Petter og jeg stilte oss da vi en stille ettermiddag ruslet mellom butikkhyllene og vurderte utvalget av ferdigretter.

Vi er begge vokst opp med de norske mattradisjonene, laget av erfarne mødre og bestemødre. Foruten sin matglade mamma, hadde Kjell Petter to bestemødre rett i nærheten som la all sin flid og stolthet i å trylle frem velsmakende, hjemmelagede måltider. Familien hans fikk poteter, grønnsaker og slakt fra familiens gård i Drevja, som de laget pølser, sodd, steik og andre retter av. Da jeg for snart 30 år siden ble en del av hans familie, skjønte jeg straks at de var langt over gjennomsnittet kvalitetsbevisste, godt vante som de tross alt var med ferskt og nyplukket. Mitt hjem var mer normalen, og vi fikk i tillegg til hjemmelaget svinestek og kjøttkaker også servert kjøpepølser og fiskepudding.

Helseinspirators vurdering

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker.

Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere.

Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

Trine er ABC Nyheters nye matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Kjell Petter og jeg har arvet våre foreldres og besteforeldres sans for disse rettene og pleier å lage de hjemme hos oss selv. Da vi vurderte ferdigmatalternativene innen denne kategorien, innså vi at vi aldri hadde smakt ferdigretter av slike måltider før. Vi var derfor temmelig spente på hva vi ville møte. Med nyinnkjøpt mikrobølgeovn og en stabel ferdigretter skred vi håpefullt til verks.

Les også: Stor test av ferdigsupper

Rettene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens: Trine er sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker og de har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer: Vurdering av rettenes innhold av rene råvarer.
  • Vekteffekt: Hvilken tallerkenmodell i TD-metoden måltidet tilhører. Metoden er en vektreguleringsmetode, fremkommet som et resultat av Trines mangeårige erfaring som ernæringsterapeut. Ved å følge sine klienters vekt- og helseeffekt av ulike kostholdstiltak har hun erkjent at både fete lavkarbodietter og magre karbohydratrike dietter gir lavere vekt og bedre helse. Med tanken – hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele - har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden. Mer om metoden- og dens tallerkenmodeller finner du på hennes blogg Helseinspirator
  • Pris og mengde.

Les også: Stor test av béarnaisesaus: En solid nedtur

Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

To av Fjordlands Arne Brimi retter fikk testens høyeste terningkast – Grove middagskaker og viltboller i fløtesaus. De var skikkelig gode og definitivt noe vi kommer til å kjøpe igjen. Likeledes ble vi imponerte over Henriettes storferagu, med dens ekte og rene smaker. Dårligst ut kom Mors tradisjonelle svinestek. Den hverken så ut eller smakte som en tradisjonell svinesteik og smakte dessuten ikke bra. Disse fire skilte seg betydelig ut fra testens øvrige retter, som havnet med ganske jevnt løp på 3-ere og 4-ere. Ingen retter fikk terningkast 5 denne gangen.

Alle rettene hadde fra ett enkelt til flere tilsetningsstoffer. Om jeg ikke har funnet særskilte advarsler om dem, er de ikke nevnt i omtalen av produktet. Siden noen av rettene inneholder svært lite eller ingen fortykningsmidler, konserveringsmidler og fargestoffer viser det at det er mulig å lage slike ferdigretter uten. Vi har trukket for mye bruk av tilsetningsstoffer og oppfordrer matvareprodusentene til å finne bedre løsninger. Forbrukerne vil ha ekte vare – gi dem det, og bruk det gjerne i markedsføringen av produktet!

Helseinspirator tester ferdigretter:

Fjordland – Arne Brimis grove middagskaker med potetstappe, rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter - Terningkast 6

Smak, konsistens: Måltidet ser innbydende ut. Stuingen har en deilig, fyldig konsistens med gode biter av grønnsaker. Persilleroten gir stuingen en aldeles nydelig smak. Kjøttkakene er kjøttfulle og milde, og har en god stekeskorpe. Sausen er mild, fyldig og smaksrik – som hjemmelaget. Krydringen i måltidets ulike elementer harmonerte perfekt. Tyttebærsyltetøyet er syrlig, ikke for søtt og inneholder hele bær.

Råvarer: Ekte og naturlige råvarer som svinekjøtt, grønnsaker, melk og crème fraîche. Protein 4,6/100 g. Salt 0,7 g

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen (skala)

Pris, mengde: Kr. 62,20. 1 porsjon, 565 g.

Fjordland – Arne Brimis viltboller i fløtesaus med sjalottløk, sellerirotstappe, tyttebærsyltetøy med eplebiter - Terningkast 6

Smak, konsistens: Milde og smakfulle kjøttboller med fint viltpreg, Mild og fyldig saus med gode løkbiter. Tyttebærsyltetøyet er syrlig, ikke for søtt og inneholdert hele bær. Deilig fyldig sellerirotpure med grove biter. En harmonisk og velsmakende rett

Råvarer: Gode råvarer som elg- og svinekjøtt, fløte, smør, grønnsaker, tyttebær. Protein 4,6 g/100 g. 0,9 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 71,70. 1 porsjon, 535 g

Henriettes – Storferagu - Terningkast 6

Smak, konsistens: Smakfull kraft. Kjøttet er mørt og rikelig. Paprikaen og gulroten gir en god sødme til retten. Mild smak som vil falle i smak hos de fleste. Vi ville likt mer hete i kraften. Smaken er ikke for salt, til tross for testens høyeste saltinnhold.

Råvarer: Ekte, gode råvarer som haler og knoker av storfe, grønnsaker. Testens høyeste proteininnhold, med hele 15 g/100. 2,09 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Nøytral-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 45,90. 1 porsjon, 400 g. Selv om porsjonen er lavere enn de fleste rettene i testen, gir det høye proteininnholdet en metthet som gjør mengden tilstrekkelig. Lav pris!

Mors tradisjonelle – Kjøttkaker i brun saus med ertestuing - Terningkast 4

Smak, konsistens: Kjøttkakene er grove og faste med god stekeskorpe, litt seige. God kjøttsmak. Ertestuingen er god, ikke for søt. Poteten har en tørr og pappaktig smak. Gulroten er litt vassen. Kraftig og god saus.

Råvarer: Gode råvarer som storfekjøtt, grønnsaker, kokosolje og fløte. Protein 4,6/100 g. Salt 0,8 g

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 57,70. 1 porsjon, 520 g. Måltidet er pakket i et praktisk spisebrett. Gjenvinnes som plast.

Mors tradisjonelle – Svenske kjøttboller med potetmos, tyttebærsyltetøy og fløtesaus - Terningkast 4

Smak, konsistens: God potetstappe med smak av muskat. Kremet, riktig konsistens. Gode kjøttboller med løk. Passelig spedd, kjøttfull, litt grov. Godt krydret. Fyldig og litt syrlig fløtesaus. Tyttebærsyltetøyet er for finmost og alt for søtt.

Råvarer: Gode råvarer som grønnsaker, storfekjøtt og fløte. Protein 4,0 g/100 g. 0,8 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 63,90. 1 porsjon, 555 g. Måltidet er pakket i et praktisk spisebrett. Gjenvinnes som plast.

Fjordland – Kjøttkaker med ertestuing og poteter - Terningkast 4

Smak, konsistens: Smakfulle kjøttkaker hvor muskatsmaken er litt for fremtredende for vår smak. Ertestuingen er god, ikke for søt. Poteten smaker OK. Sausen smaker godt, litt tynn.

Råvarer: Gode råvarer som storfekjøtt, melk, erter og smør. Svært lite tilsetningsstoffer. Protein 5,4 g/100 g. 0,8 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 41,80. 1 porsjon, 605 g. Lav pris.

Fjordland – Komler/Raspeballer med salt kjøtt, vossakorv og kålrotstappe - Terningkast 4

Smak, konsistens: Vossakorven er fet, smaksrik og god. Saltkjøttet er mørt og passelig salt, veldig godt. Deilig smaksrik kraft. Kålrabistappen er for søt og kunne gjerne vært grovere. Raspeballene er for faste og utspedde og har derfor for mye smak av mel og for lite smak av potet.

Råvarer: Ekte, gode råvarer som potet, mel, grønnsaker, smør, kjøtt og svinefett. Protein 7,5 g/100. 1,2 g salt. Høyere proteininnhold enn de fleste rettene i testen.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Fett-Karbo-tallerkenen. (hhv 11 g/11 g)

Pris, mengde: Kr. 78,90. 1 porsjon, 600 g

Fjordland – Arne Brimis Lammelår i sjalottløk- og estragonsaus, potetskiver, bygg fra Skjåk og grønnsaker - Terningkast 3

Smak, konsistens: Nei men Arne da. Hva er dette? Med tanke på at 2 av testens 3 seksere er Brimi-produkter, falt denne retten kraftig gjennom. Måltidet ser lite tiltalende ut, alt er brunt. Kjøttet er rettens stjerne, mørt og smakfullt. Poteten er litt vassen, men er smakfullt krydret. Bygg- og grønnsaksblandingen blir for vassen, men tilfører retten tiltrengt syre. Sausen er glinsende, som den blir ved bruk av masstivelse som fortykningsmiddel. Sausen er for søt.

Råvarer: Ekte, rene råvarer som lammekjøtt, grønnsaker, smør og bygg. Protein 5,7g/100 g. 0,6 g salt.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 85,00. 1 porsjon, 480 g. Høy pris i forhold til smak.

Fjordland – Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy - Terningkast 3

Smak, konsistens: Mørt og godt kjøtt. Mild og kraftfull brunsaus, litt vassen, men god på smak. Tyttebærsyltetøyet er for finmost og alt for søtt. Poteten smaker ikke godt. Den er vassen og smaker papp. Ertestuingen smaker godt, ikke for søt. Kjell Petters uttalelse Gi meg kjøttet, sausen og ertestuingen, så er jeg relativt fornøyd – oppsummerer smaksopplevelsen godt.

Råvarer: Ekte gode råvarer som oksekjøtt, poteter, erter, grønnsaker og smør. Protein 7 g/100 g. 0,5 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 51,70. 1 porsjon, 580 g

Fjordland – Svinestek med surkål, poteter og tyttebærsyltetøy - Terningkast 3

Smak, konsistens: Mørt, lyst og velsmakende kjøtt, som ser ut som svinestek skal se ut. Surkålen er syrlig og god. Fast og fin konsistens med god karvesmak. En lysere saus enn øvrige retter, som passer godt til kjøttet. Poteten er virkelig ikke god. Den smaker som vassen papp. Tyttebærsyltetøyet er for finmost og alt for søtt. Smaksmessig balanserer de ulike komponentene godt.

Råvarer: Gode råvarer som svinekjøtt, poteter, surkål. Protein 6,2 g/100 g. 0,8 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 74,40. 1 porsjon, 580 g

Toro – Saftige biffboller med krydret bearnaise - Terningkast 3

Smak, konsistens: Grove kjøttboller med god krydring. Bernaisesausen smakte OK, men bar preg av å mangle smør. Grønnsakene hadde på den positive siden litt bittmotstand. Det var imidlertid vanskelig å kjenne forskjellen på smaken av gulroten og poteten. Vi så at grønnsakene var krydret, men kjente ikke smaken av krydderet.

Råvarer: Gode råvarer som grønnsaker, potet og kjøtt. Lav mengde kjøtt. Én kjøttbolle til ville hjulpet på helheten. Protein 4,4 g/100 g. 0,6 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 67,70. 1 porsjon, 390 g. Høy pris ifht mengde og kvalitet.

Fjordland – Svenske kjøttboller i fløtesaus med potetstappe og tyttebærsyltetøy - Terningkast 3

Smak, konsistens: Smaker som svenske kjøttboller, med dens karakteristiske krydring. De kunne gjerne vært mindre spedd. Tyttebærsyltetøyet er for finmost og alt for søtt. Fyldig og fin konsistens på sausen, kraftig og velsmakende. Vassen og pappaktig smak på potetstappen, som har et glinsende og lite tiltalende utseende.

Råvarer: Protein 4,0 g/100 g. 0,7 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 41,90. 1 porsjon, 566 g. Lav pris.

Mors tradisjonelle – Svinestek med surkål, poteter og fløtesaus - Terningkast 2

Smak, konsistens: Sausen har en buljongaktig litt ubehagelig smak og minner lite om fløtesaus. Kjøttet er mørt og smaker OK, men avviker i smak og utseende fra det vi forventer av svinestek. Surkålen er tørr og manglet syre. Poteten smaker OK. Retten som helhet var lite tiltalende.

Råvarer: Poteter, svinesteik, kål. Protein 6,3 g/100 g. 0,6 g salt

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 63,90, 1 porsjon, 500 g. Måltidet er pakket i et praktisk spisebrett. Gjenvinnes som plast.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:10 UD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42 Pilot sier han var nær å kollidere med drone13:05 Det er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37 Person omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42 Påsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20 Thorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21 – Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26 Solskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00 Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30 Minst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29 Norsk basehopper omkommet i Italia06:41 Huawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13 Nav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12 Egyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50 Dette skjer i dag05:43 Dette skjedde i natt05:28 Mann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26 WHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24 Tørreste april i Bergen på over 120 år03:34 Minst 17 døde i jordskred i Colombia03:13 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:47 Bjørn skutt i Meråker02:22 Tre klatrere funnet døde i Canada02:09 Tyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07 Stoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32 Klimademonstranter i London ønsker dialog01:17 Mann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38 E39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16 Terrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15 13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47 Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35 Elleve soldater drept i angrep i Mali23:12 UD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02 Mbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43 Mot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27 Oljelekkasje i Oslo22:14 Nadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10 Travel påske på sjøen22:09 IS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48 Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34 Bombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28 Sudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27 Carlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11 Rekordmange unge til fjells20:40 Reiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27 TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03 Crystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01 Hegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59 Porosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53 Udetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25 – En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24 Brann i enebolig i Skien19:09 Valgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52 PSG tok serietittelen uten å spille18:25 Mann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11 Tre dansker drept på Sri Lanka18:08 Røde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54 Vegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50 Muslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34 Tungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14 Solskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00 Aftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53 En person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37 Militærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23 Solskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08 Dansk militærfly til Sri Lanka15:55 Boligbrann på Oppaker15:54 Europamester vil forlate Bayern München15:39 Målløst for Ajer og Celtic15:34 Dæhli ute med muskelskade15:22 Politiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan14:43 Søreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka13:29 Vegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser12:23 Unike naturbilder fra Svalbard: – Dette er veldig spesielt!11:21 «1000 prosent sikkert» at Ronaldo blir i Juventus11:08 Sju pågrepet etter Sri Lanka-angrepene10:30 Roligste påske på mange år09:52 Chelsea-keeper var kreftsyk – nå vil hun stoppe Hegerberg08:34 Mann tiltalt for å ha stjålet over 200.000 kroner fra en han var verge for08:21 Fra skrekkslagen statssekretær til selvsikker statsråd07:33 Lotto-millionær tar ikke telefonen07:32 Boligbrann i Fredrikstad06:16 Mann siktet for drap i Latvia framstilles for fengsling06:15 Dødstallet øker etter skyting i Melbourne05:50 Dette skjer i dag05:44 Komiker ligger an til å bli president i Ukraina05:30 Dette skjedde i natt05:24 Dronning Elizabeth fyller 93 år04:32 Mann omkom i trafikkulykke i Moss04:10 Kreftforeningen krever høyere priser på røyk04:07 Høyrevridd militsmedlem pågrepet i USA for å ha anholdt migranter03:32 Dødstallet stiger etter at gjeng åpnet ild mot storfamilie i Mexico02:38 Sorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren02:31 MC-fører til sykehus etter kollisjon med elg01:39 Fredsbevarer for FN drept i mineeksplosjon i Mali01:15 Fem hentet ned fra fjellet i Sør-Norge00:48 KKK-leder drept i USA – kona dømt til livstid00:25 15 år gammel sjåfør stoppet i kontroll00:10 Sudans militærjunta og protestleder enige om flere samtaler23:40 Norwegian vant søksmål om «kundenapping»
Siste nytt
14:10NorgeUD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42NorgePilot sier han var nær å kollidere med drone13:05NorgeDet er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37NorgePerson omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42MotorPåsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20PolitikkThorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21Politikk– Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26SportSolskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00NorgeNybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30VerdenMinst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29VerdenNorsk basehopper omkommet i Italia06:41VerdenHuawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13NorgeNav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12VerdenEgyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50NorgeDette skjer i dag05:43NorgeDette skjedde i natt05:28NorgeMann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26VerdenWHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24NorgeTørreste april i Bergen på over 120 år03:34VerdenMinst 17 døde i jordskred i Colombia03:13VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:47NorgeBjørn skutt i Meråker02:22VerdenTre klatrere funnet døde i Canada02:09VerdenTyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07VerdenStoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32VerdenKlimademonstranter i London ønsker dialog01:17NorgeMann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38NorgeE39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16VerdenTerrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15Verden13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47VerdenTenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35VerdenElleve soldater drept i angrep i Mali23:12VerdenUD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02SportMbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43VerdenMot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27NorgeOljelekkasje i Oslo22:14SportNadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10NorgeTravel påske på sjøen22:09VerdenIS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48VerdenBritisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34VerdenBombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28VerdenSudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27SportCarlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11NorgeRekordmange unge til fjells20:40VerdenReiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27VerdenTV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03SportCrystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01SportHegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59VerdenPorosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53VerdenUdetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25Helse og livsstil– En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24NorgeBrann i enebolig i Skien19:09VerdenValgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52SportPSG tok serietittelen uten å spille18:25NorgeMann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11VerdenTre dansker drept på Sri Lanka18:08NorgeRøde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54NorgeVegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50VerdenMuslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34SportTungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14SportSolskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00VerdenAftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53NorgeEn person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37VerdenMilitærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23SportSolskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08VerdenDansk militærfly til Sri Lanka15:55NorgeBoligbrann på Oppaker15:54SportEuropamester vil forlate Bayern München15:39SportMålløst for Ajer og Celtic15:34SportDæhli ute med muskelskade15:22NorgePolitiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan14:43VerdenSøreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka13:29MotorVegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser12:23NorgeUnike naturbilder fra Svalbard: – Dette er veldig spesielt!11:21Sport«1000 prosent sikkert» at Ronaldo blir i Juventus11:08VerdenSju pågrepet etter Sri Lanka-angrepene10:30NorgeRoligste påske på mange år09:52SportChelsea-keeper var kreftsyk – nå vil hun stoppe Hegerberg08:34NorgeMann tiltalt for å ha stjålet over 200.000 kroner fra en han var verge for08:21Helse og livsstilFra skrekkslagen statssekretær til selvsikker statsråd07:33PengerLotto-millionær tar ikke telefonen07:32NorgeBoligbrann i Fredrikstad06:16NorgeMann siktet for drap i Latvia framstilles for fengsling06:15VerdenDødstallet øker etter skyting i Melbourne05:50NorgeDette skjer i dag05:44PolitikkKomiker ligger an til å bli president i Ukraina05:30NorgeDette skjedde i natt05:24VerdenDronning Elizabeth fyller 93 år04:32NorgeMann omkom i trafikkulykke i Moss04:10Helse og livsstilKreftforeningen krever høyere priser på røyk04:07VerdenHøyrevridd militsmedlem pågrepet i USA for å ha anholdt migranter03:32VerdenDødstallet stiger etter at gjeng åpnet ild mot storfamilie i Mexico02:38VerdenSorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren02:31NorgeMC-fører til sykehus etter kollisjon med elg01:39VerdenFredsbevarer for FN drept i mineeksplosjon i Mali01:15NorgeFem hentet ned fra fjellet i Sør-Norge00:48VerdenKKK-leder drept i USA – kona dømt til livstid00:25Norge15 år gammel sjåfør stoppet i kontroll00:10VerdenSudans militærjunta og protestleder enige om flere samtaler23:40NorgeNorwegian vant søksmål om «kundenapping»
Populært