Åpen for alle - alltid

Seer oppdaget kreften - reddet TV-stjerne

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da sykepleieren så denne klumpen i halsen til Tarik under TV-serien «Flip or Flop», reddet hun trolig livet hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tarek El Moussa og kona Christina har blitt TV-kjendiser i USA for TV-programmet «Flip or Flop» på TV-kanalen HBTV, som går ut på å kjøpe eiendommer, pusse dem opp og prøve å selge dem igjen for profitt.

Sykepleier

Men én dag i 2013 oppdaget sykepleieren Ryan Read at noe var galt med TV-programlederen. Under en maratonsending av programmet, så hun en unaturlig klump i halsen, som ikke var adamseplet.

Les også: Reporter fikk påvist brystkreft på direkten

– Du får en ekkel magefølelse. Halvveis gjennom episoden så jeg det og stoppet opptaket, spolte tilbake og så igjen. Etter et par episoder var jeg sikker. Det er noe der. Jeg er nødt til å advare ham, forklarer hun til talkshowet «The Doctors», der hun endelig fikk møte El Moussa igjen.

Sendte epost

Hun sendte en epost til produsentene av programmet og ba innstendig om at Tarek måtte søke legehjelp. – Det eneste jeg nølte ved, var hvordan jeg skulle formulere meg for i å ikke høres ut som en gal fan, sier hun til zap2it.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

El Moussa sier at produsentene tok eposten alvorlig og han dro sporenstreks til legen, der ble det konstatert skjoldkjertelkreft. Han hadde også tidligere fått klumpen sjekket av fastlegen, men ble da beroliget om at det ikke var noe farlig.

Les også: Heikie (37) fikk brystkreft da hun var gravid

– Hadde det ikke vært på TV og at hun oppdaget klumpen i halsen, så ville jeg bare levd videre med kreft i kroppen og ville aldri gjort noe med det, sier han under TV-programmet.

El Moussa fikk klumpen operert bort i 2013 og har i dag ikke kreft i kroppen.

Les også: Ny teknikk kan påvise dødelig kreftform