7 smarte redskap til hagen

<p>Med en oppladbar gressaks går klippingen unna i en fei.   </p>
Med en oppladbar gressaks går klippingen unna i en fei.    Foto: staypro.no

Riktig utstyr er halve jobben, sies det. Her er syv geniale ting til hagen du ikke visste du trengte - før nå.

Artikkelen inneholder annonselenker.

1. Oppladbar gressaks

Med denne oppladbare gressaksen gjør du unna klippejobben i en fei. Et hurtigbyttesystem gjør at du raskt og enkelt kan bytte kniver på gressaksen, uten verktøy. Og med en vekt på bare 0,5 kilo og batterikapasitet på 50 minutter, er den en hendig venn å ha med seg rundt i hagen.

Du finner gressaksen her.

2. Luftblåser

En luftblåser hjelper deg med å samle nedfallsløv raskt og effektivt. Foto: staypro.no
En luftblåser hjelper deg med å samle nedfallsløv raskt og effektivt. Foto: staypro.no

En luftblåser, eller løvblåser om du vil, er en effektiv hjelper til hagearbeidet. Har du mye løv fra trær og hekker i hagen og på gårdsplassen vil en luftblåser spare deg for mye tid. Den blåser nemlig nedfallsløv, rusk og rask dit du måtte ønske. Denne løvblåseren fra Makita er på 36 V og har en stillegående, børsteløs motor med en maksimal blåsehastighet på hele 54 m/s.

Les mer om luftblåseren fra Makita og kjøp den her.

Du finner alt du trenger til hagen her.

3. Teleskopstige

Skal du opp i høyden, må du stå trygt. Denne praktiske teleskopstigen fra Telesteps Prime, som er 4,1 meter lang, er utstyrt med klemsikring og utfellbar stabilisator for ekstra sikkerhet. Brede trinn i riflet overflate sørger i tillegg for bedre balanse og minimering av sklifare. Når stigen ikke er i bruk, er den enkel å plassere og transportere.

Kjøp den praktiske teleskopstigen her.

4. Kompostkvern

En kompostkvern burde alle hageeiere ha. Ikke bare slipper du å bruke tid på å kjøre bort store mengder hageavfall, den er også med på å gjøre hagearbeidet langt morsommere. Denne kvernen fra AL-KO, AL-KO Easy Crush MH 2800, er utstyrt med knivsystem som håndterer grener på opptil Ø48mm og har et oppsamlingsvolum på hele 50 liter. Kvernen er sikker og stabil i bruk, er enkel å flytte rundt,

Du finner kompostkvernen her.

5. Hagesekk

Aldr mer store og uhåndterbare plastsekker som revner og ryker. Med denne stabile og gjenbrukbare hagesekken fra Fiskars kan du enkelt samle hageavfall som gress, blomster og løv, og løfte sekken bort med solide håndtak. Sekken rommer 172 liter og veier kun 1250 gram.

Du kan kjøpe sekken her.

Kjøp alt du trenger til hus, hjem og hage her.

En portabel og gjenbrukbar hagesekk er kjekt å ha. Denne sekken er fra Fiskars. Foto: staypro.no
En portabel og gjenbrukbar hagesekk er kjekt å ha. Denne sekken er fra Fiskars. Foto: staypro.no

6. Ugressrensker

Lite er vel mer irriterende enn ugress som presser seg frem på steder der det absolutt ikke skal være. Ved hjelp av en batteridrevet ugressfjerner, som denne fra AL-KO, fjerner du uønsket ugress på for eksempel terrassen eller på belegningssteinen. Maskinen har en teleskopisk styrestang som gjør den enkel å håndtere og har batteridrift på 40 minutter.

Kjøp ugressrenskeren fra AL-KO her.

Batteridrevet ugressrensker rensker opp ugress på steder du ikke vil ha det. Foto: staypro.no
Batteridrevet ugressrensker rensker opp ugress på steder du ikke vil ha det. Foto: staypro.no

7. Løkjern

Er du glad i å sette løk, er løkjern en smart liten hjelper. Denne hendige saken med håndtak i massivt tre, rensker nemlig jorda før planting av løk og andre små planter.

Her får du kjøpt løkjernet.

Flere smarte planteredskaper finner du her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.