Tips til møbelshopping på internett

Forny hjemmet ditt fra sofakroken.

Denne saken er betalt av FINN shopping

En ny farge på veggen, nye lamper eller kanskje en ny lenestol, det skal ikke alltid så mye til før forandringen fryder. Ulempen er at prosessen med å finne nye møbler kan tære på både humør og parforhold, men heldigvis er det nå enklere enn noen gang å handle møbler og interiør rett fra sofakroken hjemme i din egen stue.

– Nordmenn handler stadig mer på internett, men kanskje vegrer en del seg fortsatt for å kjøpe større ting, slik som møbler, sier Anett Nylander. Hun jobber med den nye store satsningen FINN Shopping som, i motsetning til FINN-torget som de fleste av oss kjenner til, er en nettbutikk der splitter nye produkter fra flere leverandører er samlet. På den måten slipper du å lete deg gjennom hundrevis av nettbutikker for å finne det du leter etter, og du unngår å tilbringe kveld etter kveld i møbelbutikker på jakt etter den perfekte lenestolen.

Se FINN Shoppings store utvalg av møbler og interiør

Fra internett og rett hjem

Høye fraktpriser kan få enhver til å forlate en full handlekurv i nettbutikken, og bestiller du ny sofa på internett kan det jo fort bli kostbart å få den fraktet hjem. Derfor har FINN Shopping valgt å ha fri frakt og fri retur for alle produktene de selger. Det betyr at du praktisk talt får sofaen rett hjem uten ekstra kostnader. Den nye nettbutikken vektlegger god kundeservice, og skulle du angre på kjøpet ditt, og ønske å returnere sofaen eller stolen du har kjøpt, kan du også sende den tilbake kostnadsfritt.

– Selv om du handler på internett, betyr det ikke at du ikke skal oppleve å få like god service som i fysiske butikker. Du skal føle deg trygg på at du ikke løper noen større risiko ved å kjøpe møblene dine på nettet enn om du handler i en vanlig butikk. Garantitidene er de samme, og du vil bli godt ivaretatt når du kontakter kundeservicen vår som er åpent på telefon og chat hver dag, sier Nylander.

Finn inspirasjon

Den nye nettbutikken sikter også mot å inspirere og vise frem de siste interiørtrendene, og ønsker å hjelpe forbrukerne til helhetlige interiørfornyelser hjemme.

– Vi skal vise frem møblene i en naturlig setting, slik at du kan bli inspirert og se dem for deg i ditt eget hjem, sier Nylander

Og selv om møbler og interiør er FINN Shoppings største satsningsområder vil du også finne mye annet til hjemmet ditt her. Nettbutikken har et bredt utvalg av både elektronikk og sportsutstyr, og ikke minst barneutstyr, leker og spill.

Bli inspirert til høstfornyelsen på FINN Shopping

Bare et par klikk unna: Få bukt med kaoset i gangen med en ny stumtjener.


Bli inspirert: Et lekkert sofabord med svarte ben og betong-look.


Bestill ny sofa fra sofakroken hjemme: Gå for en komfortabel treseter med reclinerfunksjon eller velg blant alle de andre sofamodellene.


Fri frakt og fri retur: Bytt ut spisegruppen, enten med denne i eik og svart eller med en av de mange andre spisegruppene du finner på FINN Shopping

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.