Finn garderoben som passer for deg

Foto: Garderobe-Mannen

Fem stiler – fem muligheter.

Denne saken er betalt av Garderobe-Mannen

1. For den minimalistiske

Foto: Garderobe-Mannen
Foto: Garderobe-Mannen

Er du svak for rette linjer og rene overflater, har du mest sannsynlig et moderne hjem med funksjonalisme og minimalisme i fokus. Sterke farger, dekor og mønster kan fort bli for mye her. Sats derfor på enkle skyvedørsløsninger i et stramt og moderne uttrykk, med fronter i ensfarget grått, svart eller hvit i matt eller glanset overflate. Skyvedørsfronter med svak og beskjeden struktur eller såkalt «betonglook» fungerer også fint, det samme gjør sotet speil.

2. For klassikeren

Foto: Garderobe-Mannen
Foto: Garderobe-Mannen

Klassisk behøver absolutt ikke være kjedelig, for her fins uendelig med kombinasjonsmuligheter – også på skyvedørsfronter. Fronter i ulike tresorter, glass eller speil er alltid like populært og passer godt til den klassiske stilen. Og med kobber sterkt fremme i interiørbildet, er skyvedørsfront i bronsefarget speil særlig i tiden.

3. For romantikeren

Foto: Garderobe-Mannen
Foto: Garderobe-Mannen

Feminint, landlig og nostalgisk er stikkord som kjennetegner den romantiske stilen.

Lyse overflater og skyvedørsfronter med romantisk uttrykk er en sikker vinner. Er du imidlertid også glad i en touch av glitter og glamour, kan du lett tilføre litt glam ved å velge fronter med mønster av sølvsteiner, roser eller svart glass med glinsende stjerner.

4. For praktikeren

Foto: Garderobe-Mannen
Foto: Garderobe-Mannen

For deg som liker å ha det mest mulig praktisk, er det ikke uviktig hvilke type skyvedørsfronter du bør velge – særlig med tanke på rengjøring og vedlikehold. Speil og glass rengjøres effektivt med glasspray og nal, men flekker, støv og fingermerker blir til gjengjeld fort synlig. Fronter i tre kan derfor være et bedre valg. De har gjerne en overflate hvor flekkene ikke synes så godt, og som er greie å rengjøre med klut og lunket såpevann.

5. For den personlige

Foto: Garderobe-Mannen
Foto: Garderobe-Mannen

Er du ute etter noe litt annerledes, som kanskje ikke så mange andre har, kan du kombinere forskjellige materialer på frontene for å skape et mer personlig og spennende uttrykk. Er du ekstra vågal kan du satse på fronter med pels- og lærmønstret dekor, som garantert vil friske opp enhver garderobeløsning.

Få mer inspirasjon her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.