5 geniale ting du kan bruke skyvedører til

Med skyvedører kan du bygge din egen personlige TV-benk. Her fins utallige muligheter, men to lave og brede dører montert under en lekker benkeplate er en populær variant. Benkeplaten kan også brukes som sidevegger for et rent og eksklusivt uttrykk. Monter hyller eller skuffer inni benken og vipps så har du et praktisk møbel med oppbevaring i ett! Er du en av dem som aller helst vil gjøre TV-en usynlig når den ikke er i bruk, kan skyvedører hjelpe deg også her. Foto: Garderobe-Mannen

Skjul rotet og gjør hjemmet ditt personlig og praktisk med skyvedører. Se bildeslideshow

Denne saken er betalt av Garderobe-Mannen

1. TV-benk

Med skyvedører kan du bygge din egen personlige TV-benk. Her fins utallige muligheter, men to lave og brede dører montert under en lekker benkeplate er en populær variant. Benkeplaten kan også brukes som sidevegger for et rent og eksklusivt uttrykk. Monter hyller eller skuffer inni benken og vipps så har du et praktisk møbel med oppbevaring i ett! Er du en av dem som aller helst vil gjøre TV-en usynlig når den ikke er i bruk, kan skyvedører hjelpe deg også her.

2. Vaskerom og bad

Varmtvannsbereder, vaskemaskin og tørketrommel kan være vanskelig å plassere. Mange har et stort ønske om å skjule hvitevarer, og da er skyvedører en ypperlig løsning. Skreddersydde skyvedører på vaskerom og bad er både plassbesparende og praktisk, og kan samtidig gi deg nye oppbevaringsmuligheter. Tilpassede løsninger for oppbevaring av såpe, vaskemidler, sengetøy og håndkle lar seg enkelt kombinere med skyvedører.

3. Skyvedører som romdeler

Det blir stadig mer vanlig med åpne løsninger, som for eksempel stue og kjøkken i ett. Fra tid til annen kan man likevel ha behov for å dele et rom inn i ulike soner. Skyvedører gir skjerming og gjør det enkelt å lukke et rom når det ikke er i bruk. Og i motsetning til slagdører, som må åpnes utover, vil skyvedører kunne spare deg for verdifull gulvplass.

4. På kjøkkenet

Både skuffer og skap tar opp ekstra og unødvendig plass på kjøkkenet, da også disse må åpnes utover. Har du et smalt og lite kjøkken, kan derfor skyvedører være et mye bedre alternativ. Monter for eksempel skyvedører under kjøkkenøya, eller hva med å skjule hele kjøkkenveggen med skyvedører fra gulv til tak? En spennende løsning for deg som er ute etter noe litt annerledes.

5. På hytta

På hytta har man gjerne mindre plass enn hjemme, særlig når det kommer til oppbevaring. Hva med å ta naturen inn på fjellhytta med skyvedører i skifer? Skyvedører gjør det enklere å utnytte hver eneste krik og krok, slik at du får benyttet den plassen du har til rådighet enda bedre.

Få mer inspirasjon her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.