Meny

Pressemelding:

Ny strømleverandør revolusjonerer strømregningen

-Norge trenger kanskje ikke flere strømleverandører. Men udiskutabelt så trenger vi noen som tenker nytt, sier daglig leder i Akraft AS, Ørjan Bøyum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som første strømleverandør i Norge vil Akraft AS gjøre som telebransjen har gjort i mange år: Kunden betaler en lik sum per måned uavhengig av strømforbruket.

1. desember 2014 lanserte Akraft AS som ny strømleverandør i det norske kraftmarkedet. Gjennom fokus på innovative løsninger og effektive prosesser tilfører Akraft noe nytt til et marked preget av tradisjoner og lite innovasjon etter dereguleringen av kraftmarkedet i 1992.

-Norge trenger kanskje ikke flere strømleverandører. Men udiskutabelt så trenger vi noen som tenker nytt, sier daglig leder i Akraft AS, Ørjan Bøyum.

Akraft skal tilby strøm så enkelt og billig som mulig uten å forvirre med ulike varianter av tilleggsprodukt. Selskapet skal kun fokusere på selve strømregningen og gjøre denne så enkel og billig som mulig.

Bonusprogram på kraft

*Som eneste leverandør vil Akraft AS tilby markedet og forbrukeren produkter på samme måte som telebransjen har gjort i mange år. Kunden betaler en lik sum per måned uavhengig av strømforbruket. På Akrafts hjemmesider velger kunden enkelt den pakken som passer best til sitt forbruk.

*Akraft vil også, som eneste leverandør i bransjen, levere et bonusprogram til alle sine kunder som utelukkende skal belønne lojalitet

*Akraft kommer ikke til å levere en eneste tilleggspakke. Vi kommer ikke til å tilby strømforsikring eller spot m/tak fordi dette bare er fordyrende og unødvendige tiltak for kunden. Akraft skal tilby èn fast sum i måneden.

- Langsiktig strategi

Der de fleste andre kraftleverandører har flyttet fokuset fra selve strømleveransen og heller brukt tid og ressurser på å utvikle fordyrende tilleggspakker, vil Akraft kun fokusere på billig og enkel strøm.  

-Dette er det enkleste, billigste og beste for forbrukeren, sier Ørjan Bøyum.

Akraft vil posisjonere seg direkte i konkurranse med andre tungvekterne i bransjen. Selskapet er etablert og 100 prosent eid av Lærdal Energi AS.

Per GullaksenPer Gullaksen

-Etableringen av Akraft AS er et ledd i en langsiktig strategi som Lærdal Energi har utviklet det siste året, forteller styreleder i Akraft og daglig leder i Lærdal Energi, Per Gullaksen.

-Det vil skje store endringer i energibransjen i tiden som kommer. Tema som stadig blir diskutert er selskapsmessig og funksjonelt skille, AMS utrulling, leverandørsentrisk modell med blant annet en til en faktura   Vi må gjøre tilpasninger nå for å møte disse utfordringene, fortsetter Gullaksen.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus