Meny

Sjekk ut Hollywoods nye luksusbolig

Videoen leveres i samarbeid med TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Designeren Makowsky har bygget drømmehjemmet på toppen av Beverly Hills i Hollywood. Det er imidlertid ikke bygget til han selv, men er til salgs for 600 millioner kroner.

Veskegiganten Bruce Makowsky har bygget sitt drømmehus i Hollywood, komplett innredet i det han kaller «California-livsstilen». Huset er til salgs, og har en prisantydning på 600 millioner kroner, melder TV2.

Kommer ferdig innredet

Drøy pris sier du? Huset, som ligger på en 4000 kvadratmeter stor tomt, har åtte soverom, 15 bad, en kinosal, et treningsstudio fylt av moderne treningsapparater, en tequila-bar og et svømmebasseng med utsikt over hele Los Angeles.

Les også: Dette er verdens dyreste leilighet

Det kommer ferdig innredet med Robert Cavalli-servise til 26.000 kroner per person og salongstoler designet av bilprodusenten Bentley til 400.000 kroner per stykk. Hollywood-boligen har også en vinkjeller hvor det ligger 2500 flasker kvalitetsvin klare til å bli servert.

Bli med på en liten visning i videoen øverst i saken.

– Jeg hadde ikke noe budsjett. Jeg bestemte meg bare for at det skulle være det beste av alt, sier Makowsky ifølge TV2.

Med på laget for å bygge luksusboligen hadde han 150 designere og arkitekter.

Ettertraktet av milliardærene

Los Angeles-avisen L.A. Times skriver at Makowskys måte å bygge og selge en luksusbolig på, er veldig i tiden. Ifølge avisen er innflyttingsklare hjem ettertraktet av dagens globale og mobile milliardærer. De ønsker ikke å bruke flere år på å bygge sine drømmehjem.

Les også: Slik bor de rikeste i Norge

Dyre hjem i en så høy prisklasse, selger også rekordgodt i USA i 2014. Makowsky er sikker på at hans drømmehjem vil bli solgt.

– Jeg er i stand til å skape noe som man kan forelske seg i. Folk som ikke eier smak, vil ikke forstå dette huset, sier Bruce Makowsky til den amerikanske TV-kanalen CBS.

Kunst som fanger

Det som faller inn under hans gode smak i dette tilfellet er blant annet en skulptur av en stor, blå håndgranat til 1,2 millioner kroner og en replika av den avdøde skuespilleren James Dean sin motorsykkel.

Les også: Boligen du endrer som du vil

Ønsker du å se mer av luksusboligen, eller eventuelt legge inn et bud, kan du gjøre det her.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus