Twitter-meldingen fra «ukjente» Katy tar internett med storm

Video: Lite ante tobarnsmoren at video-innlegget skulle skape så stort engasjement. 

Kreftsyke Katy Drinkall (38) hadde bare 12 Twitter-følgere. På få dager har Twitter-meldingen hennes blitt sett av over 10 millioner. 

Britiske Katy Drinkall hadde nok ikke ventet seg den massive responsen hun fikk da hun la ut en melding med video til sine 12 følgere på mikrobloggtjenesten Twitter.

Den seks sekunder lange videoen viser hennes siste behandling for cellegift, noe barneskolelæreren er svært glad for, da hun skriver:

– Jeg tweeter ikke ofte, jeg har tolv følgere, men i dag var min siste runde med cellegiftbehandling, noe jeg ønsket å fortelle alle ( vel iallfall mine tolv følgere;))

– Som om hele verden legger armene rundt deg

Bare etter noen timer hadde hun fått tusenvis av reaksjoner og i skrivende stund har meldingen blitt sett av over 12 millioner brukere.

– Jeg kan ikke tro hvor mange mennesker meldingen har nådd, sier hun til lokalavisa Hull Live.

På bare noen dager har hun fått over 30.000 nye følgere.

– Det er som om hele verden legger armene rundt deg og gir deg en stor klem, sier hun til den lokale TV-stasjonen BBC Easty Yorks and Lincs.

Fant klump

Drinkall jobber som barneskolelærer og fikk vite at hun hadde brystkreft i august i fjor. Hun fant en klump i brystet bare dager før hun skulle på familieferie til Florida.

Til avisa forteller hun at bestemoren også fikk den samme grusomme beskjeden for 30 år siden og aldri ble frisk. Selv er hun optimistisk til at behandlingen hun får, vil fungere.

Overveldet

Klumpene har krypet siden hun startet behandlingen og Drinkall håper derfor hun slipper å fjerne noen av brystene. I intervjuet til Hull Live oppfordrer hun også innstendig andre til å sjekke seg.

– Jeg vil bare at folk skal vite at legene ikke kommer til å le av deg, så dersom du tror at noe er galt så gå og sjekk det opp.

Hun sier også at hun er overveldet over all støtten hun har fått.

– Alle har vært så fantastiske. Både barna og mannen min har barbert hodet så vi kunne være skallede sammen, sier hun til avisa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært