Skift vinduer og spar penger

Foto: Tjenestetorget

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Gamle vinduer

Har du gamle vinduer i boligen din? Det kan være mange penger å spare ved å skifte ut vinduene. Om du har gamle vinduer er de som regel dårlig isolerte i forhold til dagens standard. Dette fører til at boligen fort taper varme når det blir kaldere ute. På sommerens varmeste dager kan det kanskje være deilig med litt kjølig trekk gjennom huset, men etter hvert som temperaturene går nedover, noe de i store deler av året gjør i Norge, vil du kunne spare penger på oppvarming om du bytter de gamle vinduene dine med nye.

Sommertid er billigere

Sommeren er den beste tiden på året for å skifte ut vinduene, og det kan faktisk være mye billigere også. På vinteren, høsten og våren er været mer skiftende og det kan være at dere må leie inn telt eller andre former for beskyttelse på de vegger eller tak hvor dere skal skifte ut vinduene, noe som kan føre til høye ekstrakostnader på budsjettet.

Med andre ord er denne tiden på året vi nå er inne i perfekt til å skifte ut vinduene i din bolig, så hvordan går du frem? Fyll ut skjemaet nedenfor og velg de leverandørene du vil skal ta kontakt med deg. De vil kunne gi deg råd om du er usikker på type vinduer, størrelser o.l. Så kan du velge hvilken av de du mener er riktige for jobben hjemme hos deg.

Få tilbud på vinduer!

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.