Menn i Kina får spille videospill på kjøpesentre:

– Kan ikke akseptere å shoppe med damene sine

I Shanghai ønsker de å tilfredsstille mennene mest mulig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På et kjøpesenter i Shanghai har et noe absurd fenomen blitt en stor hit. Nemlig egne spillrom for menn (!), tro det eller ei.

Hensikten med rommene er at gutta skal kunne slippe å være med på all shoppingen med deres ektefeller eller kjæreste. Det skriver Reuters.

De første rommene ble lansert i juni, og siden har over 1000 menn benyttet seg av rommene, ifølge Ruwo Smart Technology, selskapet bak ordningen.

Les også: Adgang forbudt for menn

– God idé

Brukerne av rommene kan sette seg tilbake i en stol med storskjerm og spille videospill, mens de er lukket bak klare glassvegger som hindrer all støyet fra kjøpesenteret.

– Jeg tror denne ideen er ganske bra. I dag er det mange gutter som ikke er villige til å handle med sine kjærester, sier Yao Lei, en 26 år gammel mann som har benyttet seg av de nye spillrommene.

Det kan bli stor etterspørsel etter flere slike spillrom, og firmaet bak tilbudet planlegger å utvide tjenesten til andre kjøpesentre i fremtiden.

– Gir mannen noe å gjøre

– Vi fant ut at menn og kvinner ofte går sammen på shopping, men mennene kan ikke akseptere å bruke så lang tid på all handlingen, sier Zhao Wei, som jobber som operatør på et av rommene.

Wei understreker at dette er en god løsning.

– I denne situasjonen kan vi tilby et godt produkt som gir mannen noe å gjøre, mens jentene kan handle på egen hånd.

Les også: Denne øya er bare for menn - og du får ikke fortelle hva du opplever der

Personvernpolicy