– Tinder Select er for kjendiser og folk som gjør det veldig bra på Tinder

<p>I minst seks måneder skal datingappen Tinder ha invitert et utvalg attraktive brukere til å prøve en VIP-versjon av appen. Illustrasjonsfoto: Tsering Topgyal / AP / NTB scanpix</p>
I minst seks måneder skal datingappen Tinder ha invitert et utvalg attraktive brukere til å prøve en VIP-versjon av appen. Illustrasjonsfoto: Tsering Topgyal / AP / NTB scanpix

Den populære datingappen Tinder har i det skjulte lansert en eksklusiv versjon for spesielt inviterte, ifølge tenkologinettsted.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tinder er en datingapp for mobil som skal hjelpe brukerne med å komme i kontakt med mennesker i nærheten.

I minst seks måneder har Tinder invitert et utvalg av sine brukere til å bruke Tinder Select, som er en eksklusiv tjeneste for spesielt attraktive, viktige eller velstående, melder Techcrunch.

Nettstedet har fått tilgang til bilder fra Tinder Select og skriver at VIP-tjenesten har en annerledes og mer innbydende design enn det man finner i den vanlige versjonen av appen.

Ifølge nettstedet virker det som Tinder har invitert folk til å bruke Select-tjenesten, og at noen av disse har fått mulighet til å «nominere» andre potensielle VIP-brukere. Disse igjen har ikke fått mulighet til å nominere videre, og på den måten hindrer Tinder at den eksklusive tjenesten, som ikke har blitt promotert på noe vis, spres ukontrollert.

Les også: Love me Tinder

Det er uklart hvordan Tinder bestemmer hvem som skal inviteres og hvem som ikke skal det, men en rød tråd blant Select-brukerne er at de generelt sett er attraktive og relativt profilerte personer, ifølge Techcrunch.

– Appen er for kjendiser og folk som gjøre det veldig bra på Tinder, sier en kilde som bruker Tinder Select, til nettstedet.

De som har tilgang til Tinder Select, kan øverst i appen enkelt bytte mellom den eksklusive versjonen og den vanlige versjonen.

Les også:

– Dating-appene gjør deg sårbar

Har Snapchat-filtrene dine forsvunnet?

Personvernpolicy