Meny

Slik sletter du profilen din

Noen ganger ønsker man å slette profilen sin. Foto: COLOURBOX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På Slettmeg.no får du hjelp til fjerne egen informasjon og bilder.

Slettmeg.no er en råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett. Tjenesten har ikke mandat til å foreta sletting eller kreve at noe skal fjernes fra nett. Til gjengjeld kan du blant annet finne oversikt over kontaktinformasjon til ulike nettjenester slik at du enkelt kan sende spørsmål og henvendelser.

I tillegg foreligger det egne sletteguider til en rekke av nettjenestene som forteller deg hvordan du kan slette bilder og informasjon. Disse omfatter en rekke datingsider, sosiale nettverk som Facebook og ulike søkemotorer.

Helse og livsstil
Populært