Døende hund på eventyr

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da hunden Reyes fikk uhelbredelig kreft, satte eieren hennes opp en liste på 81 ting de skal gjøre sammen før det er slutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

At nærkontakt med hund gjør oss lykkeligere er ingen hemmelighet. Forskning har lenge vist at det å ha husdyr gjør oss glade og gir oss bedre helse. Mange knytter sterke bånd til sin to- eller firbente venn og sørger over tapet når kjæledyret dør, på samme måte som når et familiemedlem går bort.

Les også: Derfor bør du sove med hunden i sengen

Todd Burchanowski ble fullstendig knust da han fikk beskjed om at Reyes, en åtte år gammel blanding av puddel og beagle, hadde uhelbredelig kreft. Men han bestemte seg for å snu sorg til glede og satte derfor opp en såkalt «bucket list» over fine ting de to skulle gjøre sammen i løpet av den tiden Reyes har igjen.

– Det var hardt å få beskjeden om at hun ikke kommer til å leve så mye lenger, forteller Burchanowski i et intervju med ABC News.

– Jeg elsker henne, hun er min beste venn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: – Manglende medfølelse med dyr kan bli til destruktiv adferd mot mennesker

(Saken fortsetter under)

Skjermdump fra Facebook/Todd Burchanowski


Listen består av 81 ulike aktiviteter, blant annet å besøke Niagarafallene, nyte solnedgang på stranden og hjelpe til med værmeldingen på TV. Tospannet er godt på vei til å krysse ut det som står på listen, og Burchanowski legger ut bildebevis fortløpende på Facebook.

– Dersom jeg ikke gjorde dette, ville jeg bare ha sittet hjemme og vært deprimert, forteller han i et intervju med lokalavisen Erie-Times News.

– Mitt mål med dette er å sørge for at hennes siste dager blir så morsomme og innholdsrike som mulig.