SELFIE-INTERVJUET – våre digitale vaner:

– Håper man fortsatt kan ringe med mobilen om ti år

<p><b>SIV OM SELFIEN :</b> – Denne selfien er tatt rett før jeg skulle gå og se Great Garlic Girls siste show. Det var et etterlengtet avbrekk fra jobb.</p>
SIV OM SELFIEN : – Denne selfien er tatt rett før jeg skulle gå og se Great Garlic Girls siste show. Det var et etterlengtet avbrekk fra jobb. Foto: Siv Jensen

Finansminister Siv Jensen lader batteriene både personlig og på mobilen i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siv Jensen (46) Finansminister og partileder i FrP. Hun mener de største fordelene med digitaliseringen av samfunnet er forenkling og effektivisering

Dette gjør jeg nå: Finansminister, tar snart sommerferie for å lade batteriene til en hektisk kommunevalgkamp for Fremskrittspartiet.

Dagens første knapp: Mobil.

Dagens første nyheter får jeg fra: NTB.

Mitt favorittnyhetssted på nett? Med NTB-appen får jeg siste nytt rett på mobilen.

Jeg foretrekker å bruke: Mobil

Dette nettstedet bruker jeg mest på jobben: Jeg bruker SharePoint, Finansdepartementets interne saksbehandlingssystem. Her ruller jeg ut beslutninger om skattelette, forenklinger, satsing på vei, og styrking av skole, helse og politi.

Eller: Jeg er aktiv på Facebook for å møte velgere, og følger nyhetsbildet på de store nettavisene.

Mitt tips til reise-app eller -nettsted: Tripadvisors app er veldig bra for å få tips om restauranter og severdigheter når man er på reise.

Dette nettstedet/tjenesten bruker jeg mest i fritiden: Jeg bruker Spotify til å høre musikk og Endomondo for å holde kontroll på treningsøktene mine.

Min favoritt-app: Jeg holder en knapp på Spotify.

Hvilken app skulle du ønske fantes? Jeg har ikke et stort app-savn, i ferietid liker jeg best flymodusknappen som gir meg noen timers avkobling.

Min favorittblogger: Jeg er ikke bevandret i bloggverden, men synes Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har en god blogg. I tillegg skriver Heidi Nordby Lunde aka Vampus morsomt og godt,

Dette kan vi gjøre med mobilen/PC-en om ti år: Vi kan vel det meste allerede i dag? For min del håper jeg vi fortsatt kan ringe med den om ti år.

Denne appen/nettstedet tror jeg ikke andre bruker: Jeg vil heller si at jeg håper flere vil bruke Stiftelsen Organdonasjons donorkort-app. Det står mange i kø for et nytt, livreddende organ. Ved å si JA til organdonasjon kan man være med å redde liv.

Hvordan tror du nettavisene ser ut om ti år? Jeg gjetter avisene blir enda mer interaktiv og det blir enda mer direkterapportering døgnet rundt.

Hva burde ABC Nyheter satse på for å bli bedre? Det er nok ABC Nyheter best til å svare på selv.

Personvernpolicy