Anorektiker: – Har gitt meg en sjanse til å leve

Rachael Farrokh har levd med anoreksi i 10 år. Nå skal hun endelig få hjelp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke gikk amerikanske Rachael Farrokh (37) ut med en bønn om hjelp i en video lagt ut på YouTube.

37-åringen lider av svært alvorlig anoreksi og veier rundt 20 kilo. Dermed er hun regnet som for tynn for behandling, av flere av klinikkene som behandler spiseforstyrrelser.

Etter den hjerteskjærende videoen der Farrokh ber om økonomisk støtte til behandling, har det blitt donert nesten 200.000 dollar, rundt 1,5 millioner kroner, for at 37-åringen skal få hjelpen hun trenger.

Bakgrunn: – Jeg holder på å dø av anoreksi - hjelp meg, vær så snill

Skal få hjelp

I en ny video lagt ut på YouTube takker hun alle som har støttet henne.

– Jeg vil takke dere alle for alt dere gjør for oss. Jeg har fått en sjanse til å leve. Det dere har gjort er utrolig, sier hun.

Mannen hennes Rod Edmonson sluttet i jobben sin for å kunne ta seg av henne hele døgnet. Med de nye økonomiske midlene har familien råd til å betale for at et håndplukket team av leger og sykepleiere kan gi henne behandling i sitt hjem i Sør-California.

Der skal Farrokh bygges opp slik at hun forhåpentligvis kan motta videre behandling på en klinikk som behandler spiseforstyrrelser.

Les også: – Jeg tenkte alt ville bli bra bare jeg gikk ned noen kilo til

Føler seg nedfor

Edmonson skriver på Facebook at de har mottatt mange støtteerklæringen.

– Rachael leser alle innleggene som terapi når hun føler seg nedfor. Hun kommer til å vinne denne kampen en gang for alle, skriver han.

Farrokh ønsker å advare andre om de alvorlige følgene av anoreksi, skriver ABC News.

– Jeg har hatt hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt og benskjørhet i løpet av de siste syv årene, har hun tidligere uttalt til tv-kanalen.

Personvernpolicy