Meny

Kongeeksperter:

– Babyen skal hete Diana

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den store gjettekonkurransen i Storbritannia er i gang. Hva skal den lille prinsen eller prinsessen hete?

Når britiske kongelige skal ha barn, går folket tilsynelatende mann av huse for å gjette og vedde om den lille babyen. Hvilket kjønn blir det? Og aller viktigst: Hva blir navnet?

Hertuginne Kate venter barn nummer to når som helst nå, og i dagene opp mot fødselen er avisene tapetsert med gjetninger om hva barnet skal hete.

– Oppkalles etter farmor

Kilder rundt William og Kate, sier ifølge ABC News at det kongelige paret ikke selv vet hvilket kjønn barnet har, men om det blir en jente vil hun mest sannsynlig bli oppkalt etter sin avdøde bestemor, prinsesse Diana.

Se også: Ukjent Diana-bilde auksjoneres bort

Andre populære navneforslag er mer tradisjonelle, kongelige navn som Elizabeth, Victoria og Alice. Guttenavnene som oftest trekkes frem er Arthur, James, Philip og Michael. Sistnevnte er ikke bare et kongelig navn, men også navnet på Kates far.

Hadde rett forrige gang

Bettingselskapene i Storbritannia jobber nå på høygir med alle som ønsker å vedde på navn, kjønn, ankomstdato og til og med hårfargen til den nye prinsen eller prinsessen. Bookmakerne hadde rett forrige gang Kate og William fikk barn. Det var lavest odds for navnet George.

Se også: Her leker prins George i sitt første offisielle oppdrag

«Alle» tror på jente

Svært mange tror imidlertid det blir en jente. Mye mer penger er satt på jentenavn enn guttenavn.

Bettingselskapene venter at innen barnet er født, er én million pund brukt på å vedde om tilskuddet til kongehuset.

Helse og livsstil
Populært