Meny

65 år gammel kvinne gravid med firlinger

Et arkivfoto av den gang 55 år gamle Annegret Raunigk med den yngste av sine 13 barn, datteren Leila, i Berlin i 2005. Nå, ti år senere er hun igjen gravid, og til sommeren venter den nå 65 år gamle kvinnen firlinger. Foto: Patrick Lux (EPA)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 65 år gammel tysk kvinne, som allerede har 13 barn, er gravid igjen og venter firlinger, melder tyske medier.

Svangerskapet har så langt forløpt normalt og nedkomsten er ventet til sommeren. Dersom alt går bra, vil hun bli den eldste kvinnen i verden som føder firlinger.

Språklæreren sier til TV-stasjonen RTL at hun besluttet å prøve å få flere barn fordi hennes yngste datter, som er ni år, ønsket seg en liten bror eller søster. Den tyske 65-åringen ble gravid etter å ha blitt kunstig befruktet ved en utenlandsk klinikk.

Kvinnen, som i tillegg til sine 13 barn også har syv barnebarn, innrømmer at det var et sjokk å få vite at hun var gravid med firlinger. Men det var aldri aktuelt å gå gjennom fosterreduksjon, sier hun til avisen Bild.

Helse og livsstil
Populært