Oppskriftene for deg som egentlig ikke gidder å lage middag
Likevel nok til å gi hvem som helst vann i munnen.
I kapittelet for januar skriver den danske kokebokforfatteren Camilla Plum at januar er "velsignet full av hverdager". Boken "Mors mad" er flott, men jeg tror ikke alle er like begeistret for hverdagsligheten.Oppskriftene
Hverdager betyr nemlig at man må fø seg igjen. Og alt hva det innebærer.
Det involverer handleturer til butikken, finne fram til dugelige oppskrifter, kutting, koking og steking.
Og for noen er hele denne hverdagskarusellen et ork. Jeg tror de aller fleste med jevne mellomrom kan kjenne litt på hverdagsdyrets tyngende kraft.
Slapp av: Med noen middagstips blir hverdagslivet enkelt
Du må ikke ha boeuf bourguignon eller en smellgod lasagne på bordet hver dag.
Lær deg heller et par, tre ting du kan servere bare ved hjelp av en kniv. Eller en stavmikser.
Se i videoen overfor, da finner du en liten, herlig snack som godt kan være middag denne dagen.
Det er altså lefser med smøreost, dill og røkt laks. Det finnes utallige varianter av lefsemiddager:
- Røkt makrell og rømme
- Sennep og gravet laks
- revet eple og gulrot sammen med noen skiver skinke