Forrett med hjertesalat

Forrett med hjertesalat
Forrett med hjertesalat

Se videoen på 54 sekunder, så lager du dette i kveld. Garantert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne lille saken har blitt en klassiker i mitt kjøkken.

Av en eller annen grunn ble hjertesalat plutselig favorittsalaten. Ja, hvorfor ikke? Den er vakker, knasende sprø, enkel å håndtere og det blir pene blader når du plukker den fra hverandre.

Det er slik jeg bruker den oftest: Legg bladene utover et fat, dryss på gode ting og servér.

Les også: Matpakken trenger ikke se ut som kunst

Jo, den teknikken appelerer til de late blant oss - inkludert denne karen.

Ideen er å ta et helt blad og spise seg lykkelig. Som en liten snacks eller forrett.

I videoen ser du at jeg bruker mozzarella, basilikumblader og rød pesto. Det er bare et forslag.

Les også: Ting å gjøre med blomkål

Hva drysser du på?

Det finnes ikke grenser for hva du kan blande sammen og drysse på.

Her er noen ideer:

  • Hakkede mandler stek i smør (slik at smøret blir brunet)
  • Mangobiter og bittesmå biter av selleristang
  • Dampede blåskjell
  • Oliven
  • Kremost og fersken
  • Agurk og mynte
  • Avokadokrem og røkelaks
  • Krabbekjøtt og majones med cayenne

Likte du denne, liker du garantert også videoen med rullene og dessuten den med grissini.


Saken er opprinnelig publisert på klikk.no.

Personvernpolicy