Meny

Forrett med hjertesalat

Forrett med hjertesalat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se videoen på 54 sekunder, så lager du dette i kveld. Garantert.

Denne lille saken har blitt en klassiker i mitt kjøkken.

Av en eller annen grunn ble hjertesalat plutselig favorittsalaten. Ja, hvorfor ikke? Den er vakker, knasende sprø, enkel å håndtere og det blir pene blader når du plukker den fra hverandre.

Det er slik jeg bruker den oftest: Legg bladene utover et fat, dryss på gode ting og servér.

Les også: Matpakken trenger ikke se ut som kunst

Jo, den teknikken appelerer til de late blant oss - inkludert denne karen.

Ideen er å ta et helt blad og spise seg lykkelig. Som en liten snacks eller forrett.

I videoen ser du at jeg bruker mozzarella, basilikumblader og rød pesto. Det er bare et forslag.

Les også: Ting å gjøre med blomkål

Hva drysser du på?

Det finnes ikke grenser for hva du kan blande sammen og drysse på.

Her er noen ideer:

  • Hakkede mandler stek i smør (slik at smøret blir brunet)
  • Mangobiter og bittesmå biter av selleristang
  • Dampede blåskjell
  • Oliven
  • Kremost og fersken
  • Agurk og mynte
  • Avokadokrem og røkelaks
  • Krabbekjøtt og majones med cayenne

Likte du denne, liker du garantert også videoen med rullene og dessuten den med grissini


Saken er opprinnelig publisert på klikk.no.
Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus