Brygger lover gratis øl på livstid

Ølbryggeren ønsker ikke ta opp lån, når han skal starte sin egen bryggeripub. Dermed appellerer han til folks øltørst for å få støtte til prosjektet sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gratis øl resten av livet, er løftet Cary Hodson gir de som støtter bryggeridrømmen hans med 2.000 dollar eller mer (omtrent 14.000 norske kroner). Hodson brygger allerede et prisbelønt, håndbrygget øl gjennom bryggeriet sitt Intrinsic Brewing. Men han ønsker altså å starte en pub og bryggeri i ett.

– Vi har store planer. Bryggeriet skal ligge i front, og kjøkkenet skal ha en åpen løsning, slik at man kan se alt som foregår. Ølet blir laget, og bare flyttet noen meter til ølglasset ditt, forklarer Hodson til ABC News.

Se også: Spanske feriehus gis bort gratis

Han har regnet på, at om man drikker to øl hos ham fire ganger i uka, har man tjent inn pengene man investerer i løpet av ett år.

Om du nå fikk ideen til å støtte bryggeriet mot gratis øl på livstid må det nevnes at bryggeriet skal ligge i Dallas i USA. Og du må drikke gratisølen på puben. Men ideen om å gi bort varer i bytte mot investering, er kanskje en idé for andre gründere?

Personvernpolicy