Du kan prøvebo ferdighytter på fjellet

PRØVEBO? Er du interessert i å kjøpe ferdighytte, fins det flere du kan prøvebo, til fjells. Foto: Boligpartner (illustrasjon)
PRØVEBO? Er du interessert i å kjøpe ferdighytte, fins det flere du kan prøvebo, til fjells. Foto: Boligpartner (illustrasjon)

Ferdighytteprodusentene lar deg prøvebo hyttene gratis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drømmer du om hytte på fjellet, uten å være sikker på hva du er ute etter? Flere av ferdighytteprodusentene tilbyr deg å prøvebo en av deres ferdighytter til fjells, gratis.

Men det krever en viss interesse for å kjøpe sin egen hytte.

Hvis ikke fins det andre, rimelige alternativer for hytteturer til fjells.

Pass på ved bestilling av feriebolig: Einar og Anne Lise ble svindlet for 38.000 kroner

Ferdighytter til fjells

Hedda Hytter, Ålhytta, Tindehytter og BoligPartner er blant ferdighytteprodusentene som har hytter tilgjengelig blant annet i Valdres, på Sjusjøen og i Norefjell.

LÅNE HYTTE? En rekke ferdighytteprodusenter låner ut hytter på fjellet gratis, til de som er på hyttejakt. Denne hytta fra Boligpartner ligger på Sjusjøen ved Lillehammer. Foto: BoligpartnerLÅNE HYTTE? En rekke ferdighytteprodusenter låner ut hytter på fjellet gratis, til de som er på hyttejakt. Denne hytta fra Boligpartner ligger på Sjusjøen ved Lillehammer. Foto: Boligpartner

Men kan hvem som helst låne disse hyttene? Ifølge BoligPartner på Lillehammer, som har fire hytter til låns på Sjusjøen, er disse hyttene ikke beregnet på alle.

– Dette er et tilbud beregnet på kunder vi opplever som seriøst interesserte, forteller daglig leder Bjørn Morten Grothe.

Han forteller videre at de som vurderer deres ferdighytter, kan låne én av de fire hyttemodellene fra fredag til søndag, for å se på løsninger, interiør og liknende. I forkant eller i løpet av helgen man tester ut en av hyttene, har man et møte med BoligPartner.

– Det er mange som benytter seg av dette tilbudet, og vi får veldig gode tilbakemeldinger, forteller Grothe, og legger til at de som er mest interessert i å kikke på hyttene, selvsagt er velkomne på annonserte visninger.

RIMELIG: Vil du til fjells, fins det en rekke rimelige hytter du kan leie via blant annet inatur.no. Foto: iNatur (illustrasjon)RIMELIG: Vil du til fjells, fins det en rekke rimelige hytter du kan leie via blant annet inatur.no. Foto: iNatur (illustrasjon)

Les også: Her glemmer vi noe hver eneste dag

Her finner du rimelige hytter

Er du ikke i markedet for å kjøpe egen hytte, men derimot på utkikk etter rimelig hytteleie, fins det flere alternativer.

På iNatur finner du blant annet hytter fra Statskog og lokale jeger- og fiskeforeninger, som koster ned i 200 kroner per natt. Vær obs på at standarden ofte er relativt enkel. Også Den norske Turistforening har hytter du kan leie i deler av landet, men det krever at du er medlem og har tilgang på nøkkel.

Er det derimot høy standard som er viktig, finner du mange fjellhytter til leie blant annet gjennom Finn.no. Da må du naturlig nok også en del opp i pris.

Har du derimot en hytte du ikke bruker? Så mye kan du tjene på å leie den ut!

Personvernpolicy