Eksklusiv smykketrend

PERLER: Karl Lagerfeld fikk mye oppmerksomhet for perlekjedene han hadde designet for Chanels vårkolleksjon. (Foto: Jacques Brinon / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

I vår er det de eksklusive designsmykkene som er i vinden, med inspirasjon hentet fra Paris. Og de skal synes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Franske motehus som Chanel og Louis Vuitton satser nemlig ikke bare på klær, de har også smykkekolleksjoner, og begge har nylig åpnet eksklusive smykkebutikker i Paris.

Mange kopierer smykkestilen som motehusene legger opp til, noe som i år betyr at trenden med statementsmykker fortsetter, men i en mer sofistikert stil.

Karl Lagerfeld fikk for eksempel mye oppmerksomhet for de overdimensjonerte perlesmykkene han designet for Chanels vårkolleksjon.

Vil du være moteriktig på smykkefronten i vår, kan du gjerne kombinere flere perlekjeder à la Coco Chanel. På fingrene tilsier trenden at ringene skal være mange. Ta for eksempel en tynn gullring på hver finger, eller en stor «cocktailring» på hver ringfinger.

Punkstilen er in i vår, så satser du på den, er mye ørepynt i form av ringer og steiner riktig tilbehør. Mange armringer er en annen mulighet, vist på catwalken av blant annet Alexander McQueen.