Meny

Slik gjør du det:

Slett Facebook-søkene dine

AVSLØRT: Aktivitetsloggen gir deg detaljert informasjon om alt du har foretatt deg på nettsamfunnet. (Skjermdump: BJØRN EIRIK LOFTÅS)
AVSLØRT: Aktivitetsloggen gir deg detaljert informasjon om alt du har foretatt deg på nettsamfunnet. (Skjermdump: BJØRN EIRIK LOFTÅS)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Loggen kan være svært avslørende.

Visste du at alt du gjør på Facebook blir logget, og at alt du for eksempel har søkt etter fra første dag bare er et enkelt menyvalg unna?

Avslørende aktiviteter

Aktivitetsloggen er heldigvis kun tilgjengelig for deg personlig, men hvis du glemmer å logge deg ut når du forlater PC-en, eller hvis flere deler samme PC, kan slike innblikk være svært avslørende hvis uvedkommende får tilgang til loggen. Spesielt søkehistorikken.

Den kan både være avslørende og enkel å mistolke. For eksempel kan det jo hende du søkte etter en tidligere kollega av helt andre grunner enn hva partneren lett kan mistenke.

Heldigvis kan søkehistorikken din enkelt slettes og modifiseres.

Les også: Last ned filmen av ditt Facebook-liv

Slik gjør du det

1. Logg inn på Facebook på en PC/Mac. 2. Øverst til høyre finner du et tannhjul. Klikk på det, og velg "Aktivitetslogg":

3. Nå får du se en detaljert logg som inneholder alle aktivitetene dine siden du ble medlem av Facebook. I menyen til venstre kan du filtrere aktivitetene, her skal du velge "Søk".

4. I hovedvinduet får du nå mulighet til å fjerne alle søk, eller fjerne ett og ett.

Lykke til!

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus