Blått tøy så langt du ser

ROCKA: DKNY kombinerer denimjakka med kjole, caps og hettegenser. Inspirert? (FOTO: Peter Michael Dills / Getty Images / AFP / NTB scanpix)

Den blå denimvinden fortsetter med uforminsket styrke inn i vårsesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denim er en seiglivet trend. DKNY, Louis Vuitton, Paul & Joe, Valentino og Alexander McQueen er blant motehusene som sørger for at den blå vinden fortsetter med uforminsket styrke inn i vårsesongen.

Dongerikreasjonene kommer i utallige varianter og nyanser. Skjørt, jakker, skjorter, kjoler og ikke minst bukser er blant plaggene som har svingt seg på motebyenes catwalker – og som du også kan finne i kjedebutikkene i tida som kommer.

Steinvasket, bleket og dyp blå. Alle jeansnyanser er in, skal vi tro motemagasinet Vogue. Og det trenger heller ikke koste skjorta. Sannsynligheten er stor for at du finner noe brukbart i ditt eget klesskap.

Setter du føttene i et par høyhælte sko, har du langt på vei skapt et festantrekk av den avslappede dagjeansen. Denimshortsen er god å ha på en sommerdag, og denimjakka oser vår og sene sommerkvelder. Denim fungerer rett og slett til det meste.

Personvernpolicy