Knappen som forteller deg alt

Et klikk på IP-knappen gir deg både tenkelige og utenkelige detaljer om nettstedet og dets bakmenn.
Et klikk på IP-knappen gir deg både tenkelige og utenkelige detaljer om nettstedet og dets bakmenn.

Nyttig utvidelse gir deg detaljert inforamsjon om nettsider du besøker. Når du ønsker det.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hender det at du er usikker på om nettsiden du befinner deg på er det den utgir seg for å være?

Eller er du rett og slett nysgjerrig på hvem det er som står bak en nettside, og ønsker detaljert informasjon?

Les også: Slik sikrer du dingsene dine på nett

Egen knapp i nettleseren

Bak hver eneste nettside skjuler det seg en IP-adresse, og all informasjon om denne er offentlig. Tjenester som gir deg denne informasjonen har eksistert siden nettets barndom, men det som gjør IP Address and Domain Information så interessant, er at informasjonen blir så lett tilgjengelig.

Tjenesten er tilgjengelig for Chrome , Firefox , Opera og Safari. I Chrome (som vi brukte som test-nettleser) installerer den seg som en knapp til høyre for adressevinduet i nettleseren, og et enkelt klikk på knappen er alt som skal til for å få detaljert informasjon om nettsiden du befinner deg på i øyeblikket.

Samler all info

Her får du blant annet informasjon om firma, geografisk posisjon og kontaktpersoner, med tilhørende telefonnumre og epostadresser. Du får også detaljert informasjon om nettleverandøren, statistikk, ranking og mye, mye mer.

Ikke nok med det - du får også vite om nettstedet er kjent for spam og usømmelig innhold, i tillegg til informasjon om din egen IP-adresse.

Her får du detaljert informasjon om DinSide. Arkfanene sorterer informasjonen, som ofte er meget detaljert, både om nettstedet og nettleverandøren.

Les også: Ta notater - rett i nettleseren

Gratis

IP Address and Domain Information er helt gratis å bruke, du finner mer informasjon og kan laste ned tillegget fra Chrome nettmarked . Bruker du en annen nettleser følger du bare riktig lenke: Firefox | Opera | Safari.

Les også: Streamus gjør Chrome til en musikkmaskin

Personvernpolicy