Meny

New Yorkere betaler 80 dollar i timen for kos

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne på Manhattan tilbyr seriøs kosing til nærhetstrengende mennesker i storbyen.

På nattbordet står en eske med lommetørklær. 

- Det er helt nødvendig, det er mye tårer, forklarer «Ali C.» (47). Hun er selverklært profesjonell «cuddler», altså koser. I sin egen leilighet på Manhattan i New York tilbyr hun utløp for stress og savn. Om man vil ligge i skje, er det helt greit. 

Se video øverst i saken.

Ikke sex

Her er ingen seksuelle tjenester lov, det sørger hun for med en juridisk avtale mellom henne og klienten. Kundene hennes er gjerne mennesker som går gjennom en stressende periode, personlige problemer eller bare trenger utløp for savn.

Hun startet bedriften i november 2013, og fikk over 30 kunder på et par måneder. Nesten alle er menn, men én dame har også betalt for kosen hennes. En time koster 80 dollar, en hel natt koster 500, men det har ingen bestilt ennå. Hun tilbyr også en film-og-kos-pakke for 200 dollar, men kjøper ikke TV før hun har fått en slik bestilling.

Lignende kosetjenester har dukket opp forskjellige steder i USA det siste året, blant annet i Portland, San Francisco og Rochester i New York.

ABC Nyheter har tidligere snakket med Jackie Samuel fra Rochester, New York, som tar betalt for å kose med fremmede.

Les mer: – Folk har kalt meg prostituert

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus