Julemat

Slik lager du perfekt ribbe

Slik lager du perfekt ribbe
Slik lager du perfekt ribbe

TV2s Wenche viser deg hvordan du steker ribba på julaften.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så godt som halve Norges befolkning spiser ribbe på julaften, viser en undersøkelse fra Norstat. Samtidig er det like spennende hvert år om man får til ribba slik den skal være. Spesielt sprø svor er vi opptatt av.

Les også: Pinnekjøtt er nordmenns favorittjulemat

Har du ikke gnidd inn ribba med salt og pepper ennå, begynner du å bli seint ute. Men gjør du det i kveld, er det fortsatt håp.

I morgen skal ribba i ovnen, og da skal alt være perfekt. Wenche i God Morgen, Norge viser deg hvordan i videoen øverst i saken.

Les også: Slik pisker du kremen best

Få flere tips på Startsidens Mat og drikke-seksjon.

Personvernpolicy