Slik pisker du kremen best

Her er triksene som gir deg den beste kremen, til for eksempel sandkaker og multer. Foto: Roger Neumann/ VG
Her er triksene som gir deg den beste kremen, til for eksempel sandkaker og multer. Foto: Roger Neumann/ VG

Med dette trikset pisker du krem tre ganger så fort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er snart tid for multekrem og andre juledesserter og da skal det vispes noen liter fløte rundt i de norske kjøkken. Annemari Erlbeck er konditor, og hun har et ganske så bra triks for å få opp farta på vispingen.

Vi gjorde en test.

Først vispet vi to desiliter fløte med bollen i vater, altså flatt på kjøkkenbenken. Tid: 6 minutter og 20 sekunder.

Så vispet vi kremen med bollen på skrå. Tid: 2 minutter og 15 sekunder.

Altså under halve tiden. Særlig godt funker dette når du skal piske lite krem.

Få luft til kremen