Gavene som er et klikk unna

Uventede gaver er hyggelig å få, og det er like hyggelig å kunne gi noe tilbake. Foto: NTB scanpix
Uventede gaver er hyggelig å få, og det er like hyggelig å kunne gi noe tilbake. Foto: NTB scanpix

Glemt noen?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjer så og si hvert år. Plutselig dukker en vennlig sjel opp med gave, og du har helt glemt vedkommende. Du blir invitert i selskap og har ingenting å gi, eller du kommer plutselig på at du har glemt gaven til en nær eller fjern bekjent.

Gleder flere

Gaver med mening er en fin ting å gi. Da gleder du også en tredje person.

Les også : Gaver med mening

– Dette er en trend som går jevnt oppover. Ved å gi en symbolsk gave, gir du til tre personer, sa generalsekretær i Plan, Olaf Thommessen til ABC Nyheter tidligere denne måneden.

– Gleden ved å gi er veldig høy, det er noe mottakeren blir glad for å få og samtidig er det en tredje person som får. Folk er opptatt av å bidra. Det vi selger mest av er de symbolske gavekortene, myggnett, vaksiner også videre.

– Vi selger også mye julepynt og på tredjeplass ligger de gullbelagte peacearmbåndene våre. Det er viktig at produktet har en egenverdi, at varen er bra, sa Thommessen.

Dette armbåndet fra Plan Norge er en bestselger som også hjelper andre. Foto: Plans nettbutikkDette armbåndet fra Plan Norge er en bestselger som også hjelper andre. Foto: Plans nettbutikk

Gjør det selv

Bærekraftige gaver er bra for miljøet, og veldig lett å få tak i.

Konsertbilletter eller teaterbilletter kjøper du enkelt på nett, og da kan du bare skrive et kort til mottakeren, så er utfordringen løst.

Les også : Bærekraftige gaver

Har du litt mer tid til overs, er det hyggelig å gi noe som kan spises. Forslag til julegodt, kan du finne her.

Personvernpolicy