Meny

18-timers batteri på nettbrettet

«Lenovo Yoga Tablet» vil ha 18 timer batteritid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kinesiske Lenovo satser nå på nettbrettet «Lenovo Yoga Tablet».

Kinesiske Lenovo satser nå på nettbrettet «Lenovo Yoga Tablet». Dette er et Android-basert nettbrett med et stort sylinderbatteri i den ene enden, noe som gir det en batteritid på respektable 18 timer.

I tillegg følger det med et stativ à la Microsoft Surface, slik at du kan ha nettbrettet i den lese- eller skriveposisjonen som passer deg best. To ulike varianter blir tilgjengelig, i henholdsvis 8- og 10- tommers størrelse.

Les også: Vil bli størst på ladbart

Nettbrettet er først og fremst ment for mannen i gata, noe de tekniske spesifikasjonene vitner om: Skjermen har en oppløsning på 1280 x 800 piksler, MediaTek-prosessoren har fire kjerner, kameraene er på 5 og 1,6 megapiksler, mens lagringskapasiteten er på 16 GB.

I USA får Lenovo Yoga Tablet en pris på 249 dollar (1500 kroner) for 8-tommeren, mens 10-tommeren går for 299 dollar (1800 kroner).

(Kilde: Tek.no)

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus