Dette feirer man verden rundt

Dette feirer man verden rundt
Dette feirer man verden rundt

Årlige nakenbad, Ølfestival, Alzheimers-dag og nasjonaldager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BUDAPEST: Dansere ved Yvette Bozsiks kompani opptrer på Det nasjonale teateret for dans. Stykket «Prey» er skrevet av Bozsik og musikken er kompnert av Philippe Hertier. Foto: Attila Kisbenedek/AFP Photo.BUDAPEST: Dansere ved Yvette Bozsiks kompani opptrer på Det nasjonale teateret for dans. Stykket «Prey» er skrevet av Bozsik og musikken er kompnert av Philippe Hertier. Foto: Attila Kisbenedek/AFP Photo.

NEW YORK: Gjester sitter til middag i Bryant Park. Alle er kledd i hvitt og ingen visste hvor de skulle møtes før like før. Dette er en årlig begivenhet som heter Diner en Blanc og i år var den 25 gangen det ble arrangert. Konseptet kommer fra Frankrike og er det eneste virale kulinariske popp-opp-hendelsen i verden. Foto: Timothy Clary/AFP Photo.NEW YORK: Gjester sitter til middag i Bryant Park. Alle er kledd i hvitt og ingen visste hvor de skulle møtes før like før. Dette er en årlig begivenhet som heter Diner en Blanc og i år var den 25 gangen det ble arrangert. Konseptet kommer fra Frankrike og er det eneste virale kulinariske popp-opp-hendelsen i verden. Foto: Timothy Clary/AFP Photo.

KIEV: En «coati» (et slags jordsvin) hopper gjennom brennede ringer i et show som kalles «Caravan of Wonders» ved det nasjonale sirkuset. Foto: Sergei Supinsky/AFP Photo.KIEV: En «coati» (et slags jordsvin) hopper gjennom brennede ringer i et show som kalles «Caravan of Wonders» ved det nasjonale sirkuset. Foto: Sergei Supinsky/AFP Photo.

MÜNCHEN: Ansatte ved Oktoberfesten sitter alene i teltet og venter på at festivalen skal åpne og glassene fylles med øl. Foto: Christof Stache/AFP Photo.MÜNCHEN: Ansatte ved Oktoberfesten sitter alene i teltet og venter på at festivalen skal åpne og glassene fylles med øl. Foto: Christof Stache/AFP Photo.

MONACO: Folk samler seg i formen av en sjøhest for å markere verdens Alzheimers dag. Foto: Velery Hache/AFP Photo.MONACO: Folk samler seg i formen av en sjøhest for å markere verdens Alzheimers dag. Foto: Velery Hache/AFP Photo.

DURBAN: Zulu-dansere kledd i tradisjonelle drakter danser for å markere 200 års jubileumet til grunnleggelsen av Zulunasjonen. Det var kong Shakan som stod for den bragden i 1816. Festivalen for å feire dette skal altså foregå fram til 2016. Foto: Rajesh Jantilal/AFP Photo.DURBAN: Zulu-dansere kledd i tradisjonelle drakter danser for å markere 200 års jubileumet til grunnleggelsen av Zulunasjonen. Det var kong Shakan som stod for den bragden i 1816. Festivalen for å feire dette skal altså foregå fram til 2016. Foto: Rajesh Jantilal/AFP Photo.

NORTHUMBERLAND: Nudister leker i den iskalde sjøen under det årlige «North East Skinny Dip» mens solen står opp. De 200 badende forsøkte å bryte verdensrekorden for verdens største nakenbading, men lykkes ikke. (Den nåværende rekorden ble satt i juli i Spania med 729 nakne badere.) Foto: Lindsey Parnaby/AFP Photo. NORTHUMBERLAND: Nudister leker i den iskalde sjøen under det årlige «North East Skinny Dip» mens solen står opp. De 200 badende forsøkte å bryte verdensrekorden for verdens største nakenbading, men lykkes ikke. (Den nåværende rekorden ble satt i juli i Spania med 729 nakne badere.) Foto: Lindsey Parnaby/AFP Photo.

BEIJING: Arbeidere jobber med å få på plass en gigantisk vase til den kommende nasjonaldagen som feires i en uke. Foto: Mark Ralston/AFP Photo.BEIJING: Arbeidere jobber med å få på plass en gigantisk vase til den kommende nasjonaldagen som feires i en uke. Foto: Mark Ralston/AFP Photo.

SAINT-HILAIRE-DU-TOUVET: En paraglider konkurrer i den 40-ende Icare-cuppen. Foto: Jean-Pierre Clatot/AFP Photo.SAINT-HILAIRE-DU-TOUVET: En paraglider konkurrer i den 40-ende Icare-cuppen. Foto: Jean-Pierre Clatot/AFP Photo.

Personvernpolicy