Du klarer også å lage slike cupcakes

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Her er Manuelas cupcakes med gulrot. © Foto: Manuela
OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Her er Manuelas cupcakes med gulrot. © Foto: Manuela
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se hvordan du får til toppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manuela Kjeilen skriver den populære bloggen passionforbaking . Med ujevne mellomrom lar vi Manuela komme til her på Klikk så leserne får et innblikk i den søte, rosa verden til bake-Manuela. Sist fikk vi servert en ostekake med lekker topp. Denne gangen er det cupcakes med gulrot som skal på fatet.

Disse gulrot cupcakes er veldig saftig og gode og hemmligheten er å ha både revet gullrot og revet eple og små hakket vallnøtter i røren.

Disse cupcakes kan spises ute fyl på toppen og holder seg saftig i flere dager.

En favorit bland mine venninner. Disse cupcakes toppet jeg med marshmallow cream cheese frosting.

Det er jo viktig å få til toppingen, selvsagt. Miks blandingen godt sammen. Jeg bruker en Wilton 1A tipp og lager to swirls på den avkjølte cupcaken og plaserer en marsipanrose på toppen. Den kan kjøpes hos for eksempel Traktøren AS eller Cacas.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nedenfor ser dere flere steg-for-steg-bilder som jeg håper gjør bakingen enklere.

Dette er det du trenger til deigen til cupcakes:

320 g mel

3 ts bakepulver

0.25 ts salt

1 ts kanel

230 g smør (romtemperert)

450 g sukker

4 stk store egg

85 ml varm melk

5 stk gulrot, revet

1 stk eple, revet

Eventuelt hakkede valnøtter

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes.=

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes. © Foto: Manuela Kjeilen

Ha i ett og ett egg av gangen. Kjør det til det blir helt jevnt.

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes.=

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes. © Foto: Manuela Kjeilen

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjør alt sammen til en jevn røre.

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes.=

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes. © Foto: Manuela Kjeilen

Ingrediensene til toppingen. Du kan bruke smøreost, Snøfrisk, Philadelphia eller andre, lignende typer.

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes.=

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes. © Foto: Manuela Kjeilen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pisk toppingen til den er helt fluffy.

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Pisk sammen toppingen til den er luftig.

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Se hvordan du lager kule cupcakes. © Foto: Manuela Kjeilen

Sprøyt på toppingen til det ser omtrent slik ut:

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Her er Manuelas cupcakes med gulrot.=

OPPSKRIFT PÅ CUPCAKES: Slik skal det se ut etter baking og når du toppingen er på. © Foto: Manuela

MANUELA: Her er dama bak Norges store matblogg.=

MANUELA: Her er dama bak Norges store bakeblogg. © Foto: Manuela

Les også:

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

De raskeste middagene

10 retter med kjøttdeig

Gryterettene som redder hverdagen