Festivalfin

HVITT: Den brasilianske modellen Alessandra Ambrosio var blant kjendisene som stakk innom årets Coachella-festival. Sammen med datteren gikk hun for et lett og hvitt antrekk. Foto: STS/WENN.com (NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Festivalene står i kø også denne sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av et par måneder kan du oppleve en rekke små og store navn på scener over hele landet. Hovefestivalen, Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen er blant arrangementene som i tillegg tiltrekker seg et svært motebevisst publikum.

Les også: «Har du vært på tur, har du noe å fortelle»

Og kanskje har noen festivalgjengere hentet inspirasjon fra Coachella Festival i California, som hver vår samler de største kjendisene. Festivalen blir behørig omtalt i moteverdenen, og den er minst like kjent for gjestenes klesstil som musikernes innsats på scenen. Festivalen gir også et hint om hva vi kan forvente av moter på årets europeiske musikkfestivaler.

Les også: Fargerik til fest

Er været godt, er korte shortser og lette sommerkjoler aldri feil på festival. Sandaler fungerer så lenge det er oppholdsvær, men grønt gress blir fort blir til brun gjørme hvis det kommer noen regndråper. Dropper du gummistøvlene, er det derfor en fordel med litt kraftige sko som tåler en del skitt. Solbriller er et must, men en hatt er også god å ha på solfylte dager. Og hva med et realt statementsmykke? Gå gjerne for en stor veske med plass til ekstraklær, slik som en bukse og jakke til kjølige kvelder eller regnfulle stunder. Men paraplyen må legge igjen hjemme.

Les også: Industrien som kler deg