Meny

De siste ti kongelige bryllup

De siste ti kongelige bryllup

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se de vakre feiringene av kjærligheten.

Lørdag får den svenske prinsesse Madeleine sin Christopher O'Neill. Torsdag øvde de seg på seremonien.

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill ankommer kirken i Stockholm. Foto: Jonas Ekstromer/ Scanpix Sweden - NTB scanpix.Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill ankommer kirken i Stockholm. Foto: Jonas Ekstromer/ Scanpix Sweden - NTB scanpix.

Har du bryllupsfeber og kan ikke vente til lørdag, ja da kan vi hjelpe deg. Prinsessen er nemlig den siste ute i en rekke kongelige bryllup i de europeiske kongehusene de siste årene. Se bildene om igjen:

Oktober, 2012:

Grevinne Stéphanie de Lannoy ankommer Notre Dame-katedralen i Luxemburg hvor hun fikk sin Guillaume. Han er arvestorhertug av Luxemburg. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix. Grevinne Stéphanie de Lannoy ankommer Notre Dame-katedralen i Luxemburg hvor hun fikk sin Guillaume. Han er arvestorhertug av Luxemburg. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.

April, 2011:

Prins William kysser sin kone, Catherine, hertuginnen av Cambridge, etter seremonien. Til øredøvende jubel fra tilskuerne, som man kan se på brudepiken til venstre. Foto: Matt Dunham/AP Photo - NTB scanpix. Prins William kysser sin kone, Catherine, hertuginnen av Cambridge, etter seremonien. Til øredøvende jubel fra tilskuerne, som man kan se på brudepiken til venstre. Foto: Matt Dunham/AP Photo - NTB scanpix.

Juni, 2010:

Kronprinsesse Victoria av Sverige og prins Daniel danser bryllupsvalsen under middagen på Stockholms slott. Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX - NTB scanpix.Kronprinsesse Victoria av Sverige og prins Daniel danser bryllupsvalsen under middagen på Stockholms slott. Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX - NTB scanpix.

Mai, 2008:

Prins Joachim og Marie Cavallier kysser hverandre etter at biskop Erik Normann har viet paret i Møgeltønder kirke. Foto: Keld Navntoft / SCANPIX DANMARK - NTB scanpix.Prins Joachim og Marie Cavallier kysser hverandre etter at biskop Erik Normann har viet paret i Møgeltønder kirke. Foto: Keld Navntoft / SCANPIX DANMARK - NTB scanpix.

Mai, 2004:

Kronprins Felipe av Spania sammen med sin kone prinsesse Letizia Ortiz. Foto: Javier Soriano/AP Photo - NTB scanpix.Kronprins Felipe av Spania sammen med sin kone prinsesse Letizia Ortiz. Foto: Javier Soriano/AP Photo - NTB scanpix.

Mai, 2004:

Kronprins Frederik kysser sin nye kone, kronprinsesse Mary på balkongen på Amalienborg i København. Det var da fire år siden de møttes på en bar i Sydney. Foto: Peter Hove Olesen/AP Photo - NTB scanpix.Kronprins Frederik kysser sin nye kone, kronprinsesse Mary på balkongen på Amalienborg i København. Det var da fire år siden de møttes på en bar i Sydney. Foto: Peter Hove Olesen/AP Photo - NTB scanpix.

Februar, 2002:

Kronprins Willem-Alexander og Maxima Zorreguieta. Det nygifte nederlanske kronprinsparet vinker til tusenvis av tilskuere på Dam-plassen foran slottet i Amsterdam. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.Kronprins Willem-Alexander og Maxima Zorreguieta. Det nygifte nederlanske kronprinsparet vinker til tusenvis av tilskuere på Dam-plassen foran slottet i Amsterdam. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.

Mai, 2002:

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.

August, 2001:

Kronprins Haakon Magnus og Mette-Marit Tjessem Høiby gifter seg seg. Her er det nygifte kronprinsparet på vei opp Karl Johan i en åpen bil. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.Kronprins Haakon Magnus og Mette-Marit Tjessem Høiby gifter seg seg. Her er det nygifte kronprinsparet på vei opp Karl Johan i en åpen bil. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.

Kronprins Haakon Og Kronprinsesse Mette Marit danser brudevalsen i slottets store ballsal. Foto: Cornelius Poppe / ScanpixKronprins Haakon Og Kronprinsesse Mette Marit danser brudevalsen i slottets store ballsal. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

1
Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus