iOS 6.1 er lansert. 36 nye 4g/LTE-operatører klare:

Nå kommer iOS 6.1

NYTT OS: iOS 6.1 byr på noen få nyheter. Den viktigste er økt støtte for LTE/4G - eller mobilt bredbånd med høy hastighet. Foto: Apple
NYTT OS: iOS 6.1 byr på noen få nyheter. Den viktigste er økt støtte for LTE/4G - eller mobilt bredbånd med høy hastighet. Foto: Apple

Nå oppdaterer Apple iOS til versjon 6.1. Her er nyhetene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere operatører som tilbyr LTE/4G – eller høyhastighets mobilt bredbånd – er den største nyheten når Apple slipper iOS 6.1. Vi har ennå ikke klart å bringe på det rene om dette inkluderer noen norske operatører, men ingen norske telekomoperatører er listet som «leverandører» på informasjonen Apple har linket til i en pressemelding som gikk ut i kveld.

– iOS 6.1 leverer støtte for LTE til flere markeder, slik at enda flere brukere kan få glede av superrask surfing i Safari, FaceTime-videosamtaler, iCloud-tjenester og iTunes- og App Store-nedlastinger, sier Philips Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing i en pressemelding.

Blant de andre nyhetene er at talefunksjonen Siri har fått støtte for flere språk, Facebook-oppdateringer kan legges ut direkte fra Varslingssenteret, Siri og andre Facebook-kompatible apper.

iOS 6.1 er tilgjengelig for nedlasting fra og med i dag. iOS 6.1 er kompatibel med iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (tredje og fjerde generasjon), iPad mini, iPad 2 og iPad touch (fjerde og femtegenerasjon).

Les også:

Slik er Microsofts iPad-konkurrent: Microsoft Surface

Slik stenger du pornoen ute fra nettet ditt

Slik sparer du penger på mobilregningen

Slik slår du av Windows 8

Saken er opprinnelig publisert på klikk.no.

Personvernpolicy